Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Positive takter for Frederik Nymark og Nymark Racing

Super GT Danmark 
11/06/19 

Super GT DanmarkWeekenden på Jyllandsringen blev på det jævne hvad point angår til Nymark Racing. Det blev dog til nogle flere positive ting hen over weekenden, på trods af uheld og defekter.
 

Selv om Frederik Nymark kørte sig til en plads som nummer tolv i kvalifikationen, så viste han i løbene at den nye bil er rettet for de fleste problemer teamet har kæmpet med.

I første løb kørte Frederik sig fra tolvtepladsen og frem som nummer 5. Han fik vist at bilen kører som den skal og han kan være med helt fremme i feltet.


(Foto: Frederik Nymark)

I andet løb kørte han sig endnu en placering frem fra nummer fire til nummer tre. Dagens tredje løb skulle Frederik starte fra syvendepladsen. Som i de to forrige løb var han stærkt med indtil midt i løbet, her ville bilen ikke længere trække og Frederik måtte udgå.

Teamet mistænker fejlen for at være relateret til bilens brændstoftilførsel og vil blive tjekket hurtigst muligt. På trods af et afbrudt løb er Frederik og Nymark Racing glade for at kunne konstatere at de igen er med i den rigtige ende af feltet.

Mikkel C er en anden kører i teamet som smilede på trods af sine egne uheld. I første løb kørte han sig én placering frem i det tætte felt. I andet løb måtte han udgå på grund af en lille brand i bilen.


(Foto: Mikkel C)

I dagens sidste løb blev Mikkel C påkørt bagfra, så dæk og skærm rørte hinanden. Det betød at han måtte køre en tur i pitten, for at skifte dæk og derefter ind på banen igen. Selv om det var en ærgerlig afslutning på weekenden, så kunne Mikkel glæde sig over at have kørt nogle rigtige gode tider i løbet af søndagen.

Også teamets to AM kørere havde en svær weekend. Nicolai Hansen blev påkørt i første løb og tabte en del placeringer. Det gjorde det svært at køre sig frem i feltet når der skal køres placeringer hjem helt nede bag ved.


(Foto: Nicolai Hansen)

I hans iver for at hente point fik han overkørt en floppy, som er en plaststang i kanten af et sving. En sådan overkørsel takseres med en gennemkørsel af strafbanen og tab af placeringer.

Noah Watt havde heller ikke den bedste weekend. I træningen satte han den hurtigste tid, men under kvalifikationen kunne han ikke genfinde farten og startede som nummer elleve i første løb. Noah Watt blev også påkørt i første løb og tabte hele tolv placeringer.


(Foto: Noah Watt)

I resten af søndagens løb kæmpede han for at køre sig op i feltet. På trods af den flotte kørsel nåede Noah kun frem på en afsluttende tolvteplads i det hårde felt.

På trods af at være ramt af uheld i weekenden og en point høst under det forventede, så er alle hos Nymark Racing positive. De har vist at de har farten i bilerne og når det går løs igen om 14 dage på Ring Djursland, er det for at være med hvor gassen brænder.

nymarkracing@gmail.com

Selch

Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Mikkel C. Johansen
  • Nicolai A. Hansen
  • Noah Watt
  • Nymark Racing
  • Jyllandsringen
  • 09/06/19 - Jyllandsringen - Super GT Danmark
  •