Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Kasper H. Jensen udbyggede sin føring i MASCOT DTC

DTC 
09/06/19 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipTre kørere leverede tæt og spændende race på FDM Jyllandsringen
Juniløbet og tredje afdeling af MASCOT DTC på FDM Jyllandsringen blev en succes for Massive Motorsport generelt og for Kasper H. Jensen i særdeleshed. Den regerende mester i klassen kunne nemlig udbygge sit forspring i kampen om mesterskabet, da han efter heatsejre i de indledende kvalifikationsheat kunne tage en start-mål-sejr i finalen.
 

Specielt to kørere udfordrede den regerende mester på racerbanen ved Resenbro. Den ene var hans teamkammerat Max Klinkby-Silver, den anden var den rutinerede Ronnie Bremer, og sammen leverede disse tre flere spændende og tætte kvalifikationsheat.


Ronnie Bremer (10) og Kasper H. Jensen (6) i ren accelerationsduel under starten af finalen for MASCOT DTC.
(Foto: Henning Smed)

De otte indledende kvalifikationsheat var dels pointgivende til mesterskabet i MASCOT DTC, dels afgørende for startopstillingen til finalen, og det endte med, at Kasper H. Jensen vandt fire af de otte kvalifikationsheat, mens Max Klinkby-Silver og Ronnie Bremer hver vandt to gange.

I kvalifikationsheat 3 havde man en fantastisk kamp om førstepladsen. Ronnie Bremer var kommet bedst fra start, men bag sig havde han Max Klinkby-Silver og Kasper H. Jensen. For enden af FDM Jyllandsringens langside lykkedes det Max Klinkby-Silver at få fronten af bilen på indersiden af Ronnie Bremer, da de drejede ind i banens første venstresving. Ronnie Bremer kom ud i ydersporet, og den situation udnyttede Kasper H. Jensen til at lægge sig i slipstrømmen på Max Klinkby-Silver og dermed presse Ronnie Bremer ned på tredjepladsen.

Denne nærkamp var ligesom alle de øvrige nærkampe i MASCOT DTC præget af fair race med respekt blandt deltagerne.


Selv om hans undervejs ramte autoværnet med høj fart, vandt Casper Pilgaard såvel U23- som Rookie-konkurrencen.
(Foto: Henning Smed)

Casper Pilgaard leverede løbsdagens dramatiske indslag. På vej igennem det hurtigstige sving på banen – opløbssvinget – mistede han kortvarigt herredømmet over sin sølvgrå racer, og selv om den ramte og siden kurede hen ad autoværnet, kunne den unge djurslænding fortsætte. I finalen kæmpede han med Rune Staudt om femtepladsen, og da han erobrede denne placering, vandt han dels U23-, dels Rookie-konkurrencen. MASCOT Cuppen blev vundet af Andreas Nilsson.

Danish Thundersport Championship

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 09/06/19 - Jyllandsringen - DTC
  •