Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Velkendt asfalt for Pilgaard

DTC 
05/06/19 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipDer kommer endelig en velkendt asfalt under hjulene for Casper Pilgaard, når sæsonens tredje afdeling af MASCOT Danish Thundersport Championship køres i den kommende weekend
 

Køreren fra Ryomgård skal køre på FDM Jyllandsringen, som han har et særdeles godt forhold til fra formelbils tiden. Her blev der kørt adskillige pokaler hjem på netop den bane.

Selvom han kun lige er startet i DTC serien i år, er de første pokaler allerede kommet i hus. Ved begge løb, er han sluttet som den bedste kører i Rookie klassementet, hvorved han også fører Rookiemesterskabet.

Aktuelt er han femmer i det generelle mesterskab, efter eminent kørsel mellem de smalle betonklodser ved Classic Race Aarhus for små tre uger siden. Kun en påkørsel fra en konkurrent, gjorde at han missede nogle få potentielle mesterskabspoint.


(Foto: JJ Media)

Den sølvgrå Mercedes-lignende V8 racer med startnummer 15 på sideruden har allerede haft en testdag på FDM Jyllandsringen tidligere på året, så derfor føler Casper sig godt rustet til weekenden.

Der kommer dog et lille twist på løbsweekenden. Ligesom i Aarhus, skal der køres 8 kvalifikationsheat og en finale – men det bliver ikke den samme bane at de 9 kørsler skal foregå på.

Løbsledelsen har nemlig valgt at bruge det gamle banelayout af FDM Jyllandsringen, hvor kørerne får et langt venstresving, som opløbssving, i stedet for at køre ud på det nye banestykke. Ikke siden finalen 2010 har denne version været i brug, så det bliver nyt for størstedelen af feltet, men det gør også at publikum kan følge bilerne hele vejen rundt på banen, når de 8 kvalifikations løb køres.

Derfor kommer den første træning og Warm Up til at foregå på den ”sædvanlige” lange bane, mens den anden træning køres på den korte version.


(Foto: JJ Media)

TV2 Sport og TV2 Play sender tre timer fra FDM Jyllandsringen denne weekend, så både de første kvalifikations løb, og de sidste samt finalen vises på live-tv.

Men racerløb skal helst opleves ude på racerbanerne, så kom hellere ud på FDM Jyllandsringen op oplev det på nærmeste hånd – og kig også gerne forbi teltet i paddock’en og se Casper Pilgaards DTC racer helt tæt på.

Lørdag
Træning 1 12.25 (lang bane)
Træning 2 15.00 (kort bane)

Søndag
Warm Up 10.05
Kvalifikations løb 1-4 11.15
Kvalifikations løb 5-8 15.30
Finalen 16.40

Pilgaard Motorsport

JJ Media


Læs mere om:
  • Casper Pilgaard
  • Jyllandsringen
  • 09/06/19 - Jyllandsringen - DTC
  •