Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross

Flot vejr, flot kørsel, og flot fremmøde - men succesen udeblev for Linnemann

Rallycross 
03/06/19 

Endnu engang måtte Ulrik Linnemann strække våben inden det forjættede land, finalen i RallyX Nordic. Alt så ellers lovende ud. Farten var god, Og Ulrik viste flot kørsel foran de 150 V.I.P. gæster der var en del af Ulriks arrangement til hjemmebaneløbet på Nysumbanen ved Hobro.
Men for tredie gang ud af tre mulige måtte han tage til takke med en semifinaleplads.
 


(Foto: Photo-Graphic.dk)

Der havde ellers været en del at smile af i weekenden. For Ulrik lå rigtig godt til i stillingen i løbet af weekenden. Og trods både punktering og lidt skubberi fra modstanderne så var Ulrik placeret som en samlet nr 3 inden semifinalerne. Det placerede ham i 2. Startspor i semifinale 1 - lige ved siden af teamkammerat Oliver Eriksson, der også var mesterskabsførende. Ulrik fik en fornuftig start, men kort efter sving 1 blev han ramt så kraftigt i venstre bagende at hjulophænget blev så skævt, at det var umuligt at fortsætte. Samtidig knækkede der også en trækaksel ved sammenstødet, så det var helt slut for Ulrik, der slukøret kunne trille af banen.


(Foto: Photo-Graphic.dk)

“Det er naturligvis slet ikke til at bære, med al den modgang jeg har haft. Jeg ar virkelig selv følt at jeg har kørt godt. At man så bliver offer for andres kørsel, er jo en del af rallycross, men også bare super ærgerligt. Vi havde sat næsen op efter et flot resultat her på hjemmebanen. Nu må jeg bare se at toppen er stukket lidt af fra mig”, lyder det fra Ulrik.

Han er kendt som ildsjælen der aldrig giver op, og det gør han naturligvis heller ikke denne gang. “Vi rykker tættere sammen i teamet, og arbejder bare endnu hårdere på at få en sejr. Jeg er i et fantastisk team, hvor alle arbejder for alle. Hvis jeg skal fremhæve noget positivt, så er det at sejren blev i “familien”, og at det er Oliver der løb med sejren er det næstbedste resultat for mig”, slutter Ulrik.


(Foto: Photo-Graphic.dk)

Nu venter der en velfortjent pause for Ulrik. Der er dog nye og meget spændende nyheder på vej, så hold øje med siden i løbet af ugen.

Linnemann Motorsport


Læs mere om:
  • Ulrik Linnemann
  • Linnemann Motorsport
  • Nysum
  •