Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Livet i Melbourne - off track

Formel 1 
06/03/03 

Hvad skal man dog få tiden til at gå med?
Kørere og teams ankom for et godt stykke tid siden til Australien - dermed er der tid til at få jetlag og andre nerver ud af kroppen. Men hvad får de stræbsomme Formel 1-kørere ellers tiden til at gå med? Der er dumpet en stak "postkort" ind på redaktionen.
 

Jaguar stiller op til den nye sæson med to nye kørere - for Mark Webber er det den anden sæson. Og Webber havde god mulighed for at tage sin holdkammerat med rundt på en sighseeing på kontinentet down under. Her er de dog ikke i Melbourne, men i den ligeså kendte storby, Sydney. Og med dansk arkitektur i baggrunden!


'En dag i operaen' - den nye springende Jaguar-duo er klar til Melbourne
(Foto: Jaguar Racing)

Jos Verstappen blev 31 år, og Paul Stoddart inviterede derfor hollænderen en tur ud på et underlag hvor han måske kunne slå ham - så de to tog sig en tur i skøjtehallen. Enkelte taler dog om symbolikken i at Minardi allerede fra starten af sæsonen er ude hvor det er lidt for glat...


Stort smil - Stoddart inviterede Verstappen ud på isen
(Foto: Minardi)

Mark Webber - så er han tilbage igen - var også forbi en butik. Her mødte han en tidligere kendt rugbyspiller, som stillede op til et venne-portræt. Campase var rugby-spillerens navn. Bemærk at han faktisk er lavere end Webber!


Campase møder Webber - eller omvendt!
(Foto: Jaguar Racing)

De to Renault kørere fik en lektion i australsk fodbold. Det er en mellemting mellem amerikansk fodbold og rugby - bare lidt hårdere. "Jeg kan godt lide at se australsk fodbold på TV, men jeg er ikke sikker på at ville deltage i en kamp - selv mellem venner! Det er en meget fysisk kontaktsport, og der er jeg ikke sikker på at mine 65 kilo er meget brugbare efter mere end et par få minutter," siger Jarno Trulli. Iøvrigt var de spillere de trænede med mellem 25 og 35 centimeter højere og markant tungere!


Renault-kørerne trænede efter australske principper for fodbold
(Foto: Renault F1)

Ud over at præsentere sig selv som aktieselskab, tog den nye Minardi kører sig en tur under vandet. Det blev til en dykkertur i et af de støre akvarier i Melbourne.


På dybt vand - Wilson dykkede en tur
(Foto: Minardi)

En af de personer der er kommet flest 'postkort' fra, er den nye Jordan rekrut, Ralph Firman - og billederne taler vist for sig selv:


Først en tur i luften - og med hovedet nedad...
(Foto: Jordan GP)


... og så med hovedet under vand - også i akvariet i Melbourne
(Foto: Jordan GP)


Og endelig som landkrabbe i et promotion fremstød for Ford. "Kedelige" Fisichella ses til venstre
(Foto: Jordan GP)

Benji

Læs mere om:
  • 09/03/03 - Albert Park - Formel 1
  •