Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Trafik

BMW ejerne har allerede sat deres kryds

Trafik 
25/05/19 

BMW har endnu engang vundet valget blandt de danske bilejere. For ottende gang i træk har BMW vundet kundetilfredshedsundersøgelsen AutoIndex, som udføres af FDM og Loyalty Group.
 

FDM og Loyalty Group har netop offentliggjort resultatet af deres årlige kundetilfredshedsundersøgelse AutoIndex, og endnu engang indtager BMW førstepladsen som bilmærket med de mest loyale og tilfredse kunder i Danmark.


(Foto: BMW Danmark)

BMW slår desuden rekorden med den højeste score nogensinde med 920 indekspoint ud af 1000 mulige.

Administrerende direktør hos BMW Danmark, Jan Askholm: ”At tage titlen for ottende gang i træk og ovenikøbet med rekordhøj score er næsten mere, end vi kunne håbe på. Vores autoriserede samarbejdspartnere arbejder hårdt hver eneste dag for at levere den bedst mulige service over for vores kunder, og derfor er det en meget stor fornøjelse, at vi igen har formået at rykke os i positiv retning”.

Jan Askholm fortsætter: ”Vi er gået frem på både salgs- og værkstedsoplevelsen med hhv. 4,0 og 2,8 procent. Det er netop her, at kundeoplevelsen har så stor betydning, og derfor er det meget tilfredsstillende, at vi har formået at løfte det i forvejen høje niveau”.

Om AutoIndex
AutoIndex er en kundetilfredshedsundersøgelse, som udføres af FDM og Loyalty Group. I år med deltagelse af cirka 23.000 danske bilejere. Alle bilmærker bliver målt på bilens egenskaber, forhandlerens kompetencer, værkstedets kompetencer samt loyaliteten over for mærket.

Læs mere om AutoIndex: http://www.loyaltygroup.dk/autoindex

BMW Group Danmark
 ASETEK SIMSPORTS