Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Christian Høgh tilbage i MASCOT DTC

DTC 
09/05/19 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipAarhusianeren sæsondebuterer ved Classic Race Aarhus
Det er efterhånden et stykke tid siden, at han sidst kørte race, men når årets anden afdeling af MASCOT DTC køres den 17.-19. maj, er Christian Høgh, Aarhus, atter at finde i feltet.
 

”Jeg har ikke kørt siden 2017-sæsonen, men så opstod muligheden for at komme ud at køre,” fortæller Christian Høgh, som dengang endte på en sammenlagt tredjeplads i Rookie-mesterskabet.

”Vi har genskabt vort gamle team Høgh Motorsport, har fået fingre i en bil, og så sagde stort set alle mine gamle sponsorer og samarbejdspartnere ’ja’, da jeg ringede og spurgte, om de var klar til en ny sæson.”


Sådan ser den racer ud, som Christian Høgh starter med ved Classic Race Aarhus
(Foto: Henrik Sørensen)

Der har i sagens natur ikke været tid til de store forberedelser, og Christian Høgh kommer ud på dybt vand, når han skal sæsondebutere ved Classic Race Aarhus.

”Det bliver en hård sæsonstart, og det er også modigt, at det netop bliver på gadebanen i Aarhus, at vi første gang skal afprøve det nye afviklingsformat,” siger Christian Høgh. ”Men jeg tror, at afviklingsformatet, hvor vi skal køre fire heat i træk, får en positiv indvirkning på, hvordan folk kører. Det bliver nemlig dyrt at satse og udgå, for så mister man måske også tre andre heats, og så mister man mange point til mesterskabet.”

Apropos mesterskabet, hvad er så forventningerne til resultatet?
”Jeg har helt klart en ambition om at komme i top 3,” siger Christian Høgh.

MASCOT DTC

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Christian Høgh
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 19/05/19 - Mindeparken (Gadeløb) - DTC
  •