Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Sæsonstart for Bøgeskov i gul Volvo

DM Rally 
02/05/19 

Lørdag den 27. april deltog Bøgeskov Motorsport i det tyske Cimbern Rallye 2019, hvor første afdeling af det danske mesterskab i rally ”Dansk Super Rally” blev afholdt. Og Søren Bøgeskov fra Hadsten havde denne gang allieret sig med for ham en ny codriver nemlig Sabrina Murmann Sørensen fra Hammel.
 

Og Sabrina Murmann Sørensen levede fuldt ud op til forventningerne som en habil codriver og samarbejdet i bilen fungerede fra første meter. Søren skulle dog lige vænne sig til den blide stemme i samtaleanlægget, men det var en smal sag for ham, at køre efter Sabrinas oplæsning af noterne.


Søren Bøgeskov og Sabrina Murmann Sørensen på de tyske veje
(Foto: Alex Rasmussen, RallyFoto.dk)

Bilen, den let genkendelige gule og ikke mindst potente Volvo 240 Turbo, kørte endnu engang perfekt efter en mindre motorrenovering efter rallytesten tidligere på måneden og teamet endte på en stabil anden plads i klassen og en samlet 20. plads ud af de tæt på 100 startende biler.

”Hvis jeg kan være så heldig, at få Sabrina med til næste løb, så tror jeg der er endnu mere fart at hente” udtaler Søren. Så skulle der være mulighed for at kunne kravle endnu længere op i det samlede felt. ”Sidste år kunne vi blande os i top 10 og det burde vi også kunne i år” lyder det fra Søren.

Næste afdeling af det danske mesterskab i rally, køres den 25. maj i Kjellerup.

Bøgeskov Motorsport


Læs mere om:
  • Schleswig
  • 27/04/19 - Schleswig - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: