Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legends Car Cup

Garanti for en ny Legend-mester

Legends Car 
26/04/19 

Publikum elsker klassen. OK MOBIL 1 LEGEND CAR er klar til en ny sæson, og i weekenden fyres de små lynkinesere af i åbningsløbet på Padborg Park. Klassen er også populær blandt alle, der drømmer om at køre race. I år er der tilmeldt 50 amerikaner-racere, og selv om ikke alle stiller op i åbningsløbet, så er der virkelig udsigt til tæt trafik på den sønderjyske bane.
 

For tilskuerne er der garanti for, at der skal findes en ny Legend-mester i 2019. Michael Christensen blev en suveræn vinder i 2018, men han stiller i år op i OK MOBIL 1 SUPER GT.

Til gengæld skifter Mathias Storbank fra supertourisme-serien og tilbage til Legend, og han stiller op med en helt ny bil. Storbank har tidligere vist, at han kan komme rigtigt hurtigt rundt i en Legend Car, og hvis han kan få sit grej til at holde hele vejen gennem sæsonen, så vil han være én af favoritterne til Legend-mesterskabet.


(Foto: Motorsporten.dk)

Lars Ebbesen var flere gange den eneste, der kunne udfordre Michael Christensen i 2018-sæsonen, og selv om han i år stiller op i oldboys-klassen, så er han ikke typen, der holder tilbage, og genfinder han farten fra 18-sæsonen, så vil publikum kunne finde den grønne med nr. 177 med helt fremme.

Mirza Ahmetagic gav også prøver på sit format, og han bliver spændende at følge i år, og det samme er tilfældet med den unge Magnus Madsen. Får hans sit gennembrud i weekenden på Padborg Park.

Med så mange biler er det dog givet, at meget kan ske. Det kræver dog, at bilerne bliver på asfalten og ikke leger ude i sandkassen. På forhånd er publikums forventninger skruet op til Legend-klassen.

Padborg Park

Poul Erik Thomsen


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 28/04/19 - Padborg Park - Legends Car
  •