Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Australiens GP - Jordan preview

Formel 1 
04/03/03 

Optakten til 2003 sæsonen har ikke været nem for Jordan teamet. Økonomiske problemer har kastet en mørk skygge over teamet. Men man er klar til weekenden.
 

Jordan teamet har pga. økonomiske problemer været sent ude med flere ting. Teamets fremtid, andenkøreren, sponsorer osv. Der er rigtig mange ting som skulle klarlægges inden man kunne komme rigtigt i gang med forberedelserne. Men nu er man klar og optimismen har igen fået overtaget.

Alle har arbejdet utrolig hårdt i teamet for at få det hele til at hænge sammen, og derfor havde Eddie Jordan samlet alle ansatte for at takke dem for den store indsats, og selvfølgelig også hvad målsætningen er nu da man er kommet godt i gang.

Også udadtil lyder der positive toner fra teamchefen:
"Vi har fået bygget en godt udseende bil, og med loyal støtte fra vore sponsorer, især Benson & Hedges, samt det nye samarbejde med Ford Cosworth, kan vi se frem til starten på sæsonen med god del forhåbninger. I Giancarlo har vi en af de bedste Grand Prix kørere og i Ralph har vi en ung med som har en utrolig moden optræden. Vores helt store mål er at Jordan skal komme tilbage som en seriøs udfordrer. Glem ikke at kun fire konstruktører har vundet Grand Prix'er i de sidste fem år - og vi er en af dem. Med de nye regler kommer der en del uforudsigelighed ind, og jeg tror at vi kan drage fordel af dette. Vi er gode racere. Vi har et fordelagtigt team, god ledelse, forsigtige med vore omkostninger og med mange loyale støtter både indenfor og udenfor Formel 1. Vi har været i stand til at ride en kraftig økonomisk nedtur af - måske endda bedre end de fleste - og vi kan nu se frem til en sæson med stor stolthed. Nu er det tid til at køre race igen. Lave de bedste resultater som vi formår, og minde folk om at Jordan er team som man ikke skal glemme."

Om disse ord kommer til at holde stik må vi vente at se. Der skal ikke være nogen tvivl om at mange har tvivlet på Jordan teamet i år. Teamet har skiftet motorleverandør fra Honda til Cosworth. Man kører i år på Bridgestone, og man har fundet en anden andenkører til Fisichella. Det er faktorer som man skal tage med i den samlede vurdering af teamet inden sæsonstarten. Nu er det op til Eddie Jordan og co. at bevise at den samlede pakke kan leve op til teamets egne forhåbninger.

Dons

Læs mere om:
  • 09/03/03 - Albert Park - Formel 1
  •