Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Bil nyt

Ny formand hos dækimportørerne

Bil nyt 
12/04/19 

Jannick Ditlevsen afløser Kenneth Saust
Jannick Ditlevsen, 47 år og salgschef for dækfirmaet Apollo Vredesteins danske aktiviteter, er den nye formand for Dækimportørforeningen. Han blev valgt på foreningens årlige generalforsamling forleden, hvor han afløste den hidtidige formand Kenneth Saust, 59 år og administrerende direktør for Yokohama Danmark as.
 

Da Kenneth Saust blev formand i 2005, var det kun 70 % af de danske bilister, der kørte på sommerdæk om sommeren og vinterdæk om vinteren. Et intenst og vedvarende informationsarbejde fra Dækimportørforeningen har hævet det tal til i dag, 14 år senere, at være 90 % til trods for, at der ikke i Danmark er lovkrav om at benytte vinterdæk i vinterligt føre, hvilket er tilfældet i nabolandene Sverige og Tyskland.


Jannick Ditlevsen har overtaget posten som formand for Dækimportørforeningen efter den hidtidige formand Kenneth Saust. Dirigentklokken er fra foreningens stiftelse i 1923 og bærer navnene på alle formænd gennem snart 100 år
(Foto: Michael Eisenberg)

"Det siger noget om de danske bilisters ansvarlighed, og det er en udvikling, jeg er meget tilfreds med. Dermed kan jeg med god samvittighed give posten som formand videre," vurderer Kenneth Saust.

Dækimportørforeningens nye formand har en lang karriere indenfor salg og marketing. Før han kom til Apollo Vredestein har han arbejdet for flere andre dækimportører samt i store, anerkendte selskaber udenfor dækbranchen.

"Jeg vil fortsætte det gode arbejde, som er blevet udført, for at sikre lovgivning på dækområdet, og jeg vil gerne styrke det gode samarbejde mellem leverandører, foreninger, forhandlere og forbrugere i en meget dynamisk branche," siger Jannick Ditlevsen om sine opgaver for dækimportørerne.

Han er valgt som formand for en to-årig periode efter foreningens nye rotationsprincip for formandsposten.

Dækimportørforeningen