Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Super GT og Legend Car fortsætter samarbejde med hovedsponsor

Super GT Danmark 
08/04/19 

Super GT DanmarkEnergiselskabet OK og Mobil 1 fortsætter som hovedsponsor for begge klasser, så de i denne sæson kommer til at hedde OK Mobil 1 Super GT og OK Mobil 1 Legend Car Cup
Samarbejdet fortsætter på syvende år. OK og Mobil 1 er klar til endnu en sæson som hovedsponsor, når speederen første gang bliver trykket i bund på Padborg Park i den sidste weekend i april.
 

"Sponsoraftalen betyder rigtig meget for de to klasser. Vi har i årenes løb haft et rigtig godt samarbejde med folkene fra OK, så jeg sætter virkelig pris på, at det fortsætter i den kommende sæson," fortæller Tom Gaarde Pedersen, der er ejer af Padborg Park og promotor for begge klasser.

Perfekt match
OK er den danske distributør af Mobil 1, og det danske energiselskab er glade for, at kunderne får et større kendskab til deres produkter igennem sponsoratet.

"Navnesponsoratet OK Mobil 1 betyder rigtig meget, fordi vi får promoveret vores produkter. Og hvor kan man gøre det bedre end steder som her, hvor der er mange dygtige mennesker, som i den grad har fokus på ydelse og performance. Det passer perfekt til vores smøremidler, forklarer OK's markedschef, Torben Didia Rasmussen.

Samarbejde har båret frugt
Parternes samarbejde begyndte med OK Mobil 1 Legend Car Cup i 2012, og samarbejdet blev udvidet i 2015, da Tom Gaarde Pedersen fik supertourisme-bilen til Danmark. Det er i dag blevet til Super GT.

"OK har været hovedsponsor for Super GT, siden Tom Gaarde Pedersen fik klassen til Danmark, og det er helt utroligt, hvad der er sket på så få år. Det er virkelig blevet en superklasse, og vi glæder os til at følge den nye sæson," siger Torben Didia Rasmussen.

OK