Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legends Car Cup

Ny Legend-sæson med rekordfelt

Legends Car 
28/03/19 

Det er aldrig set før. En måned før sæsonstart 2019 er der tilmeldt 49 små lynkinesere i OK MOBIL 1 Legend Car Cup, og det et rekordstort felt i klassen, der virkelig kan begejstre publikum på de danske baner. Legend-serien er da også den eneste, der kører på alle de danske baner i den kommende sæson og således er med både i Aarhus og København.
 


(Foto: Motorsporten.dk)

Frederik Schrøder fra Aalborg forbereder sig til sin tredje sæson i Legend-klassen, hvor han har kørt sig ind i top-8. Han glæder sig til en ny sæson, men frygter også, at de mange biler kan skabe kaos.

Han har investeret i en ny bil, og familie og venner udgør også hans team i 2019. Så ny er bilen, at han endnu ikke har fået sit 5-tal på døren.
- Nu har jeg vist, at jeg kan køre med blandt de hurtigste, og det er selvfølgelig også min ambition i år, men med så mange biler skal der også held til for at komme først over stregen, siger Frederik Schrøder.

Han tester på Padborg Park, og det samme gør Mathias Storbank fra Give.
Storbank stillede op i supertourisme-serien i 2018, men nr. 3 fra OK MOBIL 1 Legend Car Cup 2017 er nu tilbage i en lille, charmerende racerfræser. Også Mathias Storbank stiller op i en helt ny bil.
- Jeg er flere gange kommet først forbi det ternede flag, men endnu er det ikke lykkedes at gennemføre en hel sæson uden tekniske problemer. Med en ny bil håber jeg, at det nu er muligt.

Mathias Storbank har i øvrigt et forslag til afviklingen af OK MOBIL 1 Legend Car Cup med det kæmpestore felt.
- Jeg vil foreslå, at tidtagningen bliver delt op i to, hvor hver halvdel af det samlede felt får 10 minutter.

Legend-sæsonen indledes den sidste weekend i april på Padborg Park.

Poul Erik Thomsen


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 28/04/19 - Padborg Park - Legends Car
  •