Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SOLGT - AIM MXS datalogger

Job & handel 
25/03/19 

 
 
 

AiM MSX Datalogger

Da vi har skiftet klasse, har vi fået en AiM MSX til overs.

Vi købte den medio 2018, som en direkte erstatning for vores gamle, og den har således kun kørt én sæson. Den har alle de fede features man kunne drømme om, og kan bl.a. vise brugerdefinerede alarmer og meget andet. Sammen med AiMs gratis software har du et stærkt analyseværktøj.

Alt i alt, en næsten ny MSX, med 37-pin ledningsnet og GPS til bare 12.000 kr. inkl. moms.

SOLGT

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.