Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Lamborghini Super Trofeo

Schandorff Lamborghini Mester 2019

Lamborghini
Super Trofeo 

23/02/19 

Efter sidste weekends helt fantastiske start på Lamborghini Super Trofeo Middle East med 3 sejre i 3 løb skulle denne weekends løb afvikles på Yas Marina Circuit i Abu Dhabi.
 

I fredagens kvalifikation satte både Frederik Schandorff og hans makker Timur Boguslavskiy raceren på Pole i hver deres kvalifikation, hvilket betød at de i alle 3 race skulle starte i Pole og meget bedre kunne det ikke gøres.

”Lige nu er jeg mega glad og stolt over sidste weekends præstation og at vi igen i denne weekend har sat raceren på pole, det skal gerne omsættes til en topplacering i løbene” fortæller Frederik Schandorff.

Både Timur Boguslavskiy og Frederik Schandorff kørte helt overbevisende i alle 3 race der blev afviklet over fredag og lørdag og allerede inden de skulle køre sidste og 3 race var de sikker på at vinde Lamborghini Super Trofeo Middle East serien 2019 men det betød ikke de slappede af i sidste race, men også her tog en sejr, fra starten af racet have de godt styr på konkurrenter og fik udbygget et forspring til Basz på ca. 7 sekunder, men med 17 min. tilbage af racet kom der safetycar hvilket betød hele feltet blev samlet og da løbet igen blev givet frit manglede der omkring 11 min.

Herefter viste de igen klasse og fik opbygget et forspring på 2.6 sek. Inden de passerede målstregen som vinder.


”Lige nu er jeg helt oppe at køre, mega glad og stolt af hvad vi har præsteret over de 2 weekender og er rigtig glad for at kunne tage et mesterskab med hjem, det er jo helt fantastisk at starte et nyt og spændende år med først at vinde et 24 timer løb i Dubai i januar og så nu stå med mit første internationale mesterskab” fortæller Frederik Schandorff og forsætter ”Vi vil i løbet af meget kort tid melde ud om endnu en spændende brik der er faldt på plads for min 2019 sæson, det glæder jeg mig helt enormt til.

Frederik Schandorff skal på vej hjem til Danmark nok have købt en ekstra kuffert til alle de pokaler der skal med hjem for 6 sejre samt det samlede mesterskab!! Det kan man vel kalde fuldhus.

Kim D. Jensen


Læs mere om:
  • Frederik Schandorff
  •