Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

TILBYDES - Sæder i 12H Mugello og 24H European Series

Job & handel 
20/01/19 

 
 
 

Tilbydes - 12H Mugello og 24H European Series

Dan Agro Racing tilbyder sæder til 12H Mugello i Italien og yderligere løb i 24H European Serien.

Dan Agro Racing var i 2018 på podiet i 24H Dubai løbet og lige ledes til 12H løbet på Spa i Belgien, hvor det også blev til en pole position i kvalifikationen.

Der køres i en Peugeot RCZ, 1.6 Turbo og med paddelshift, som er en rigtig god bil til langdistance, da det er en super holdbar bil. Vi kører med 4 kører, når vi kører 12 timers løb og 5 kører, når vi kører 24 timers løb. Der vil være mulighed for, at leje sig ind pr. løb, flere løb eller hele serien. Vi ser dog helst, at kørebesætningen er den samme i gennem hele serien.

Kalenderen i 2019:

- 29-30. Marts - 12H Mugello (Italien)
- 19-20. April - 12H Spa (Belgien)
- 24-25. Maj - 12H Brno (Tjekkiet)
- 5-7. Juli - 24H Portimao (Portugal)
- 30-31. August & 1. September - 24H Barcelona (Spanien)

Ring eller skriv for mere information.
Hans Clausen
Mobil-nr.: 40291317
Mail: hansclausenracing@gmail.com

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.