Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Trafik

Rønde Autohandel udvider med ny afdeling

Trafik 
03/01/19 

NYT i 2019. Vi vil fra lørdag d. 19. januar åbne en afdeling i Rødekro. Den daglige drift og virke vil Kenneth Thomsen stå for.
Han er kendt bla. som ham der byggede alle de gule Honda Civic til 1600 Challenge, men også mange andre biler. Han har ligeledes være teamchef i flere teams med gode resultater - senest i Mikkel Cs DTC team.
 

Kenneth vil stå for reperationer og vedligehold, samt udlejning af de biler der vil få tilhørssted i Rødekro, Konceptet er det samme som det altid er - arrive and drive - eller man kan bestille og få bygget en bil. Vi kører det vanlige koncept hvor vi ordner ALT for dem der ikke har tiden eller interessen. Vi kan også opbevare bilerne. Vi dyrker mest de 3 klasser i Youngtimer og også en del historiske klasser som vil blive udbygget de næste par år.


Kenneth Thomsen står i spidsen i Rødekro afdelingen

Vi ser frem til et godt og givtigt samarbejde og vil gerne invitere til reception lørdag d 19/1 2019 på adressen Grønhøj 3A, 6230 Rødekro fra kl 13 til kl 18 hvor vi vil invitere på lidt at spise øl, vand og kaffe samt en masse røverhistorier her i vinter pausen.

Med venlig hilsen
Keld Graabæk
Rønde Autohandel