Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Super GT Danmark

Ingen juleferie til Nicolai Aaberg

Super GT Danmark 
23/12/18 

Super GT DanmarkFrisk fyr! Nicolai Aaberg Hansen har købt en racerbil, og nu skifter han klasse. Køreren fra hovedstads-området har været med i DTC, men i 2019 kan publikum finde ham i Super GT Danmark.
 

- Jeg har fulgt supertourisme-klassen, og den har udviklet sig på en så positiv måde, at det nu bliver dér, jeg gerne vil være en del af et superfelt. Der er indgået en spændende tv-aftale, og Super GT er i 2019 med i Copenhagen Historic Grand Prix, og det er vigtigt for mig, udtaler Nicolai Aaberg Hansen, der selv bor i Ballerup.

Nicolai Aaberg Hansen har købt en bil af Nymark Racing. Det ligger fast. Derimod er det endnu ikke afgjort, om han kommer med sit eget team eller om det bliver i et af de teams, der allerede har meldt sig på banen til næste sæson i superklassen.

Det nye navn i Super GT Danmark har en klassisk baggrund som dansk racerkører. Nicolai Aaberg Hansen er startet i gokart, og han prøvede forskellige mindre racerbiler, inden han i tre sæsoner sad i én af de store biler i DTC.

- Nu forventer jeg at kunne stille op i en bil, der er lidt mindre og lettere, men stadig lynhurtig.
Nicolai Aaberg Hansen har en ydmyg tilgang til superklassen.

- Det ser ud til at blive en klasse med mange nye kørere, så det bliver et fantastisk felt, og i første omgang vil det være mit mål at være med i top-10. Nicolai Aaberg Hansen er 26 år, og han er uddannet finmekaniker.

Super GT Danmark


Læs mere om:
  • Nicolai A. Hansen
  •      ASETEK SIMSPORTS