Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Aquila Synergy Cup

Kåring af de tre første i mesterskaberne i Aquila Synergy Cup

Aquila Synergy Cup 
27/11/18 

Aquila Synergy Cup Mesterskaberne – ja der er faktisk 2: det totale og U – 18 mesterskabet. I U – 18 mesterskabet kan man samle point indtil den dag man fylder 18 år. Pudsigt her i år 2018 var det de tre samme personer der tog de tre første pladser, og lidt sjove ting i regnestykket gjorde at de blev ikke placeret ens i de to mesterskaber.
 

Totale mesterskab nr. 1, 2 & 3: Nicolai Nygaard Pedersen, Bastian Buus og Kevin Brandsborg.


Totale mesterskab i Aquila Synergy Cup 2018, Fra venstre: Bastian Buus, Nicolai Nygaard Pedersen og Kevin Brandsborg
(Foto: Jørgen Jacobsen)

I U – 18: Nicolai Nygaard Pedersen, Kevin Brandsborg og Bastian Buus.


I U – 18 mesterskabet bytter Kevin Brandsborg og Bastian Buus plads
(Foto: Jørgen Jacobsen)

Mange undrer sig over hvordan det kan lade sig gøre og forklaringen er at der har været nogle kører over 18 år der har placeret sig foran Kevin Brandsborg. Der gives følgende point 25, 22, 20 , 18, 16, 15, 14 og så ned til 1 point. Kevin Suenson, Mark Sørensen og Max Brink Eneberg har været de ”+ 18 kører” der har været imellem Bastian og Kevin B. Vedhæftet er pointene for alle løb.

Det var bare en hyggelig aften fredag den 23. november lidt uden for Gram. Næsten som en klassefest, med hej og hvordan går det.
Værkstedet ved Aquila Racing Cars var ryddet for biler og der var dækket op med borde og 66 stole, så mon ikke der har deltaget ca. 60 personer?


God mad og god stemning i værkstedet ved Aquila Racing Cars

De tre unge racerkører fik deres pokaler og blev behørigt hyldet. Klaus Sørensen, far til Julie Antonina Sørensen og Mark Sørensen havde lidt ekstra med til baglandet. Det var til det trofaste catering og køkken personale der søger for god og fornuftig mad til løbsweekenderne med Aquila Synergy Cup. Godt tænkt Klaus.


Gaver og tak til det stabile catering / køkken team

Der var også lidt til de administrative ”bagmænd” Dan Suenson og Søren Rousing Glob, igen givet af Klaus Sørensen.


Klaus Sørensen gav gaver til ”bagmændene” Dan Suenson og Søren Rousing Glob
(Foto: Jørgen Jacobsen)

Ellers gik aften muntert og mange røverhistorier blev udvekslet. Stort tillykke til de tre vindere og tak til Dan og Ingelise for at arrangere en god fest

Aquila Racing Cars