Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SÆLGES - 2.0 L. Renault turbo motor fra DST

Job & handel 
21/11/18 

 
 
 

2.0 L. Renault turbo motor fra DST sælges

2.0 L. Renault turbo motor fra DST men passer også i bla. Renault Clio 3. Motoren er med komplet ledningsnet og har kørt perfekt hele sæsonen.

Diverse dele til en DST turbo kan evt. medfølge eller sælges for sig for lille merpris. Bla. kølerslanger, turboslanger, udstødning og næsten ny starter.

Pris 20.000 plus moms.

Ring for mere info på 27627350

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.