Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SÆLGES - Iveco 150 e23 race lastbil

Job & handel 
13/10/18 

 
 
 

Hermed sælges en Iveco 150 E23 race truck.

Den har kørt 265.000 og er synet juni 2018. Den kører perfekt og fejler ingenting. Der er 3 sæder i førerhuset. Den er iøvrigt fritaget for vejbenyttelsesafgift!!

Den har living med 4 køjesenge i separat rum. Lastrummet har en filebænk med værktøjsskuffer under. Der medfølger lille ovn, kogeplade og køleskab.

Der er indbygget 220v strøm i kassen med rigtig el-tavle. Udenpå sidder 380v CE stil for tilslutning af strøm.

Liften er forlænget til fuld længde, så lette racerbiler (legends, formelbil, gokarts eller meget let racerbil) kan løftes direkte op med rampen. Vi har dog benyttet aluramper i forlængelse af liften til at køre bilen ind på. Der er også elektrisk spil i kassen.

Super fin bil til race!!

Pris 49.000 inkl moms (eller 39+moms)

Tlf 25302806

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.