Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Supertourisme

Intern kamp i Nymark Racing

Supertourisme 
12/10/18 

I AM mesterskabet er der en heftig intern kamp i mesterskabet hos Nymark Racing. De tre unge kørere ligger nummer to, tre og fire i mesterskabet og det bliver derfor en spændende weekend i Nymark teltet til finaleløbet.
 


De tre AM kørere er klar til finalen
(Foto: Motorsporten.dk)

Louise Frost, Kristian Thorsen og Lasse Poulsen ligger alle i top 4 i AM mesterskabet. Kun Kristian Thorsen kan teoretisk vinde mesterskabet, men det kræver nok at Casper Røes kører i sandkassen under kvalifikationen og ikke kan fuldføre resten af weekenden.


Der bliver kamp og ikke kaos blandt AM kørerne
(Foto: Motorsporten.dk)

De tre Nymark Racing AM kørere skal derfor kæmpe om anden, tredje og fjerdepladsen i mesterskabet. Der er kun 57 point til forskel og derfor er der ikke noget, der er afgjort i Mesterskabet. Det skal nok gå hen og blive en spændende weekend.

Teamejer Frederik Nymark har haft en uheldig sæson i 2018 og har ikke mulighed for at vinde mesterskabet. Han vil derfor kæmpe for at vinde løb i weekenden.

"Jeg har nok haft for lidt fokus på min egen indsats og istedet brugt tiden på teamet og vores tre AM kørere i starten af sæsonen, jeg har samtidig været uheldig at havne i uheld og har fået en del skader på bilen, men denne weekend håber jeg på lidt held og kæmper med om en sejr eller to" fortæller Frederik Nymark.

Nymark Racing og alle fire kørere er klar til en hektisk finale og vil alle køre for en topplacering i både løb og i mesterskabet, det bliver derfor spændende at følge Nymark Racing i weekenden.

nymarkracing@gmail.com

Selch

Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Kristian Thorsen
  • Lasse Poulsen
  • Louise Frost
  • Nymark Racing
  • Padborg Park
  • 14/10/18 - Padborg Park - Supertourisme
  •      ASETEK SIMSPORTS