Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Dansk Super Kart

DSK-vinderne fundet i flotte rammer på Rødby Karting Ring

Dansk Super Kart 
09/10/18 

DSK-vinderne 2018 blev fundet i weekenden under i flotte rammer på den nyanlagte Rødby Karting Ring.
Den lollandske bane ved Rødbys færgehavn stod i fornemt efterårssolskin, da DSK-serien skulle afvikle finaleafdelingen i år.
 

Den nye bane, der blev anlagt efter det tidligere anlæg er blevet del af byggepladsen til Femern-forbindelsen, måler hele 1.246 meter. Og med både hurtige og mere tekniske sektioner indbyder banen også til godt og underholdende race.

Og det fik tilskuerne, der havde taget turen til det funklende baneanlæg. Der var masser at godt race og tætte kampe ned gennem felterne i de fem klasser, der blev afviklet.


Julie Friis (#38) kæmper med Filip Normann (#19) og Magnus Germansen Daa (#4) i OK Junior-finalen

I Cadett Mini kunne Tobias Clausen kalde sig DSK-mester efter suveræn kørsel i finalen. Noah Meyer Jøker Eg blev toer foran Philip Engbæk.

I Cadett Junior var det Marcus Skjellerup, der vandt DSK foran Jonathan Weywadt, der kørte en flot sejr hjem i finalen søndag. Valdemar Aggerholm Kasting blev treer i en tæt top.

I OK Junior var der spænding til det sidste, men det blev Julie Friis, der kunne lade sig hylde som DSK-vinder i en weekend, hvor det ellers ikke kørte for den enlige pige i klassen. Daniel Träger blev toer foran Mickey Magnussen, mens Victor Emil Paulsen sejrede i søndagens finale.

I OK blev det Benjamin Frislund, der vandt foran Frederik Kikkenborg.

Blandt de spektakulære gearkarts, KZ2, var Valdemar Risom bedst efter 2018 foran Lasse Karlshøj og Andreas Falch. Michael Faurschou sejrede i finaleløbet.

Se den samlede stilling på www.dansksuperkart.dk

Løbene fra Rødby Karting Ring kan snart ses på Zibrasport.


Læs mere om:
  • Rødby Karting Ring
  •