Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Michael Bergmann vandt to af tre til Septemberløbet

Special Saloon 
03/10/18 

Special Saloon Car viste igen at det ikke kræver 30 biler at levere sublim racing. Til racerløb på Djursland den 22.-23. september slap de hurtige drenge bilerne løs, og kæmpede til tider med næb og klør.
 

Qualifying om lørdagen skulle blive en umiddelbar overraskelse, da Morten Straarup tog pole for første gang i år. Dette kunne vise sig at være en funden løsning på modgangen i sæson 2018.

Efterfulgt var han af en af kandidaterne til Extreme mesterskabet nemlig Michael Bergmann, førnævnte havde dog fået 4 pladsers straf til 1. heat grundet en overhalning i gul flagzone under træningen. Blot 10-tusindedele efter kom tilbagevendte Johannes Graversen, som var ude med skade til GP Danmark. Siepmann deltog ikke i kvallen grundet et knækket tændrør.

Første heat blev kørt om lørdagen, her skulle Morten Straarups weekend vende endnu en gang, Safety Car kørte ifølge kørerne meget langsomt i opløbet til starten, dette resulterede i at Morten fik en stop/go straf, for ikke at følge proceduren.

Så Johnny Pedersen tog herfra føringen og lignede en umiddelbar vinder, men i sidste sving koksede det for Cross Racing køreren og han måtte overlade guldet til Michael Bergmann, Johannes Graversen slutter generelt to’er og vinder GT-B.

Frederik Normann havde i weekenden fået besøg af Erik Holgersen og Gunnar Jørgensen, men det var intet problem for S-T divisionens mester.

Christian Siepmann udgår af heatet, sammen med Klaus Nielsen og Hans Henrik Pedersen.

Heat 2 blev heatet hvor vi skulle se Viper power slå Porscherne, en hårdt kæmpende Michael Bergmann var ikke nok da Hans Henrik tog sejren, efter en skuffende lørdag. Graversen fortsatte stimen foran hans GT-B rivaler Rasmus Sandvej og Nils Davidsen. Johnny Pedersen kom tilbage efter en tyvstart og blev 3’er i Extreme

Problemerne ville til gengæld bare ikke ende for Morten Straarup og Christian Siepmann, begge udgår, den ene har kvaler med gearkassen, en anden med trækaksel.

Kun 9 biler var i live til heat 3, de kæmpede dog som en hel hær.
Bergmann vinder foran Hans Henrik og kan dermed gå ind til finalen som favorit til mesterskabet i Extreme. Den bedste kamp var Johnny Pedersen og Johannes Graversen der kæmpede intenst hele løbet i gennem, de endte i den rækkefølge, dermed indtager Graversen igen føringen både generelt og i GT-B inden finalen.

Vi ses til finalen på Jyllandsringen 6.-7. oktober

Mads Andersen
SSC


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 23/09/18 - Ring Djursland - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her