Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

1600 Challenge

De sidste runder for Rømer i 2018

1600 Challenge 
03/10/18 

Denne weekend kører Oliver Rømer de sidste omgange i 2018, når Yokohama 1600 Challenge kører sæsonfinalen på FDM Jyllandsringen.
Ved Yokohama DM Finale arrangementet på den midtjyske bane skal Oliver kæmpe om de sidste point, og ikke mindst forsvare den aktuelle 4. plads i Rookiemesterskabet.
 

Holdet fra Stege på Møn tager den lange køretur til FDM Jyllandsringen for 3. gang i denne sæson, og har de to tidligere gange vist imponerende fart, til at kunne køre med helt oppe i toppen. Små irriterende mekaniske problemer har så begge gange forhindret Oliver i at krydse målstregen – ironisk nok med bilen parkeret på præcis det samme sted begge gange.


(Foto: JJ Media)

Der er mulighed for at avancere et par pladser i DIF Danmarksmesterskabet. Der er fortsat 50 point at køre om, og med 7 kørere indenfor 10 point – med Oliver lige midt i – kan det hurtigt gå både frem og tilbage fra den aktuelle 15. plads.

De seneste 4 uger er gået med forberedelser hjemme på værkstedet, hvor tiden er gået med finpudsninger og efterspænding af alt på den hvide og røde Peugeot 207 med startnummer 31, så holdet forhåbentlig undgår negative mekaniske overraskelser. Med en vejrudsigt som i skrivende stund lover solskin fra morgen til aften, kommer der forhåbentlig heller ikke nogle vejrmæssige overraskelser, men blot tør asfalt med masser af vejgreb lige fra første til sidste kørsel på banen.


(Foto: JJ Media)

Vi ved godt at der er langt fra Stege til Silkeborg, men vi vil alligevel opfordre folk til at tage turen. Der er en helt speciel stemning på en racerbane, med duften af benzin og brændt gummi, og den nærmest uudholdelige spænding som den er, når bilerne drøner ned mod Sving 1 på banen. For, hvem kommer først ud, og kommer alle igennem de første sving?

Kan man ikke selv være på banen, er det muligt at følge på youtube.com/user/DanishThundersport lørdagen igennem. Søndag eftermiddag sender TV2 Sport og TV2 Play fra FDM Jyllandsringen, hvor Heat 1 med Oliver Rømer bliver vist direkte.

Men holdet håber at se rigtig mange komme forbi teltet i løbet af weekenden, og vise deres støtte.

Weekendens tidsplan ser ud som følger (med forbehold for eventuelle ændringer):

Lørdag:
Træning 09.55
Kvalifikation 12.45

Søndag:
Løb 1 13.45
Løb 2 17.10

Oliver Rømer Motorsport

JJ Media


Læs mere om:
  • Oliver Rømer
  • Jyllandsringen
  • 07/10/18 - Jyllandsringen - 1600 Challenge
  •