Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama 1600 Challenge

Kan der hentes en eller flere pokaler?

Yokohama
1600 Challenge 

02/10/18 
Yokohama

Mikkel Njor går hårdt efter at hente mindst en pokal denne weekend, når Yokohama DM Finalen køres på FDM Jyllandsringen.
Den 7. afdeling af Yokohama 1600 Challenge bliver kulminationen på sæsonen, for det forholdsvis unge team fra Vejle.
 

Det er en 2018 sæson, som er gået langt over forventningerne. Inden sæsonen blev der indkøbt en ny bil, som godt nok havde været med i den sjove ende af feltet før, men med en langt mere erfaren kører bag rattet.

Mikkel kom dog rigtig godt fra land, og kørte sæsonens første top 10 resultat hjem allerede ved Åbningsløbet, mens teamets første generelle pokal kom i hus ved DM2 på netop FDM Jyllandsringen. Holdet havde selvfølgelig håbet på pokaler i løbet af sæsonen, men at det skulle komme allerede så tidligt, og efter så få kilometer i bilen, var lidt af en overraskelse.


(Foto: JJ Media)

Ved det seneste løb på Padborg Park, for lidt over en måned siden, kørte den 19-årige sig igen på podie, hvilket var super fedt for holdets mekanikere, som gennem efteråret har brugt rigtig mange timer hjemme på værkstedet, efter den store skade som Zikki fik på Lausitzring.

Zikki, som for dem der ikke allerede ved det, er den sorte Suzuki Swift Sport med nummer 16 på siden, som Njor Racing har haft med gennem tyk og tyndt i denne sæson. Der var ellers mange bange miner efter Tyskland, men med godt teamwork samt god støtte fra holdets samarbejdspartnere, stod der igen en flot og køreklar bil til Grand Prix Danmark.

Aktuelt indtager Mikkel 5. pladsen i DIF Danmarksmesterskabet, med 22 point op til 3. pladsen. Der er stadig 50 point at køre om, så der skal høstes godt med point i Heat 1, hvis drømmen fortsat skal være i live. Men det er set gang på gang i motorsport, at en kører pludselig holder i gruset, eller får en punktering eller eller eller – så der er intet afgjort før i hvert fald Heat 1 er kørt – og forhåbentlig heller ikke før Heat 2 er blevet afviklet.

Med det gode resultater ved det sidste løb, skal der tilmed 40 kg succesballast i bilen til denne gang, hvilket ikke just gør opgaven lettere. Men Zikki er motiveret, mekanikerne hos Njor Racing er motiveret, og ikke mindst Mikkel Njor er godt og grundig motiveret til at levere det ypperste af det ypperste.


(Foto: JJ Media)

Vi håber at alle holdets samarbejdspartnere samt familie og venner vil slå et smut forbi FDM Jyllandsringen, for at se noget racerløb fra den allerbedste skuffe. Ikke nok med at Mikkel skal køre, så er der også en masse andre klasser, der også har sæsonfinale netop denne weekend.

Der er mulighed for at følge lørdagen på DTCs YouTube kanal youtube.com/user/DanishThundersport. Søndag eftermiddag bliver weekendens første heat sendt på TV2 Sport samt TV2 Play.

Weekendens tidsplan ser ud som følger (med forbehold for eventuelle ændringer):

Lørdag:
Træning 09.55
Kvalifikation 12.45

Søndag:
Løb 1 13.45
Løb 2 17.10

Njor Racing

JJ Media


Læs mere om:
  • Mikkel Njor
  • Jyllandsringen
  • 07/10/18 - Jyllandsringen - Yokohama 1600 Challenge
  •  
     

    Yokohama 1600 Challenge nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: