Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Ingen gevinst i lotteriet på Djursland

Supertourisme 
27/09/18 

Det blev en lang og opslidende weekend på Djursland for Kevin Rossel og SCANVIEW Racing Team, der blev sat af i mesterskabskampen.
 

Håbet var lysegrønt inden starten, da Kevin Rossel i de fire seneste optrædener på Ring Djursland har kørt sig selv på podiet. Sådan skulle det langt fra gå denne gang, hvor mange ting spillede et puds undervejs. Det startede allerede under kvalifikationen, hvor både et pludseligt regnvejr og en safety car satte en stopper for mange af kørernes muligheder.

- Det blev simpelthen et lotteri, og vi trak en nitte, da vi endte på den værst tænkelige placering som nummer 13. Det endte egentlig med at forfølge os hele weekenden, for Djursland er en svær bane at overhale på, og som så mange andre, kom vi hjem med buler på alle fire hjørner af bilen. Det var simpelthen en møgirriterede weekend, og så må vi også indrømme, at vi stadig mangler den lille ekstra fart, som vi havde først på sæsonen. Det kæmper vi stadig med, og det falder selvfølgelig tilbage på os selv, erkender en hudløst ærlig Kevin Rossel, som ikke længere tror på mesterskabet, selvom han i den første halvdel af sæsonen førte feltet an.


(Foto: Lasse Hyldager)

- Nu handler det i højere grad om, at vi gerne skulle blive nummer to, selvom det aldrig er en sjov placering at gå efter. Som jeg ser det, så mangler vi de 40 point, som vi måske kunne have sat på kontoen i den weekend, hvor vi kørte i Norge, men det satte en smadret motor en stopper for, og det præger sæsonen. Sådan er vilkårene, men det ærgrer mig da voldsomt, og nu må vi bare se, hvad det rækker til i sidste ende. Vi går efter at få så mange point som muligt i sæsonfinalen, og det ville pynte med endnu en sejr, som vi kan tage med, når vi skal evaluere på sæsonen. Det er lige tidligt nok at tage beslutninger, men jeg skal bevæge mig et skridt op til næste år, og det står helt klart for mig efter sådan en weekend som den på Djursland, fastslår Kevin Rossel, der er placeret som nummer fem i DST-serien, inden der køres finale midt i oktober.

Dyhr Media


Læs mere om:
  • Kevin Rossel
  • Ring Djursland
  • 23/09/18 - Ring Djursland - Supertourisme
  •