Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 4 DK

Casper T. Hansen – Danmarksmester i Formel 4

Formel 4 DK 
26/09/18 

Formula 4 DK7. afdeling af det danske Formel 4 mesterskab blev afholdt på Ring Djursland i weekenden den 22. - 23. september 2018.
Resultatet af weekenden blev som den førende i mesterskabet, Casper T. Hansen, havde håbet.
 


(Foto: Paul Reuber)

Casper T. Hansen fortæller:
”Lørdagen på Ring Djursland var næsten som jeg have håbet på. Jeg startede på 4. startposition, eftersom tidtagningen ikke gik som planlagt. Efter få omgange lå jeg på andenpladsen, men med et stykke op til førstepladsen. Jeg fik lukket hullet og lavede en super overhaling på ydersiden for enden af langsiden og vandt heatet og fik som planlagt udbygget føringen i mesterskabet.”


(Foto: Paul Reuber)

Casper T. Hansen forsætter:
”I andet heat søndag formiddag skulle jeg starte som 8'er, da start rækkefølgen er omvendt i forhold til placeringen i første heats resultat for de første 8 pladser. Jeg tog det stille og roligt, uden nogen risici og kørte en sikker 4. plads hjem.
Det gav mig 2. startposition til finalen. Jeg behøvede blot at blive 5'er for at få mesterskabet i hus, men jeg havde godt fartoverskud og fik kørt en sejr hjem og dermed også mesterskabet her ved anden sidste afdeling.”


(Foto: Paul Reuber)

"Jeg er meget glad og stolt", fortæller en storsmilende Casper T. Hansen, "og jeg vil gerne benytte denne lejlighed til at sige en kæmpe stor tak til hele mit team FSP og mine mekanikere, for en super hurtig og fejlfri bil i denne weekend.
Stor tak til familiemedlemmerne og mit heppekor som tog turen til Ring Djursland for at støtte mig! og en kæmpe tak til mine sponsorer som gør det hele muligt!"


(Foto: Paul Reuber)

Næste og årets sidste afdeling afvikles på Jyllandsringen ved Silkeborg, i weekenden den 6. – 7. oktober.


(Foto: Paul Reuber)

Casper T Hansen Motorsport
www.cthmotorsport.com


Læs mere om:
  • Casper T. Hansen
  • Ring Djursland
  • 23/09/18 - Ring Djursland - Formel 4 DK
  •