Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Anders Elkjær kørte sit livs løb

Supertourisme 
23/09/18 

Hvilken overraskelse. Anders Elkjær, der kører sin første sæson i OK MOBIL 1 DST, var helt suveræn i 2. heat på Ring Djursland, og han kørte sit livs løb.
Måske havde han i fordel i sin turbo, selv den om de modeller i dag har fået 15 kilo ekstra vægt, men fordelen kan ikke tage triumfen fra Anders Elkjær, der førte fra start til mål.
 

Ole Petersen blev en lige så sikker nr. 2, men han var aldrig i nærheden af at udfordre Anders Elkjær, og det er ikke normalt.


(Foto: friesenbiker.de)

Michelle Gatting viste endelig sit potentiale og kørte et aggressivt race, der blev belønnet med en 3. plads.

Lige så imponerende var Kevin Suensons 4. plads. Han har i ugen op til Djursland-weekenden virkelig kæmpet hårdt for at finde de nødvendige sponsorer i sit lokalområde for at få råd til at stille op, og han kvitterede for opbakningen med et flot løb.

Det var et heat med betydelig mandefald. Stortalentet Noah Watt kom slet ikke til start, og på samme omgang blev både heat 1-vinderen Nicki Petersen og Nicki Kristensen sendt ud i rabatten og var færdige.

Det samme skete for Martin Andersen, der pludselig holdt stille på langsiden og steg ud af bilen.

Selv om Ole Petersen ikke var tilfreds med sin 2. plads, så har han under alle omstændigheder skabt fornyet spænding om mesterskabet.

Padborg Park


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 23/09/18 - Ring Djursland - Supertourisme
  •