Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Nu er Ole P. glad igen

Supertourisme 
23/09/18 

Han var virkelig skuffet efter en 2. plads i heat 2. Nærmest også lidt opgivende. Men i finalen i OK MOBIL 1 DST på Ring Djursland fik Ole Petersen igen det helt store sønderjyske smil frem, da han suverænt kørte sig til en plads på podiets øverste trin. Og Ole P. er tilbage i mesterskabsform.
 

Mikkel Bang Johnsen, der i øvrigt kører sin hidtil bedste sæson i Danish SuperTourisme, holdt i første omgang sin pole, men den kørte han sig åbenbart til efter en tyvstart, og med en tur gennem den ellers lette strafbane på Djursland åbnede han for en Ole Petersen-triumf, og også Kevin Verner kom forbi og holdet en 2. plads lige til målstregen.

Den weekend, der startede helt forrygende for Martin Andersen, endte som en sort weekend. I heat 2 holdt han stille på langsiden med teknisk defekt, og i samme sekund, starten gik til DST-finalen, måtte Martin Andersen trille ud i rabatten. Dermed har Martin Andersen sat et sikkert mesterskabsforspring over styr.


(Foto: friesenbiker.de)

Vinderen af heat 2, Anders Elkjær, viste sig igen som én af weekendens topkørere og sluttede på den 3. plads, der er adgangsbillet til podiets nederste, men alligevel eftertragtede trin.

Mikkel Bang Johnsen sluttede på en 4. plads lige foran Jonas Svensson, der også kan sende et flueben ud for en godkendt weekend.

Det var virkelig til at få medlidenhed med Noah Watt, der slet ikke kom fra start og var ramt af endnu en teknisk defekt i finalen. Han fik dermed ikke rigtig mulighed for at vise sit talent frem.

Publikumsmagneten Nicolas Kiesa var rasende efter finalen. Han var på vej frem i feltet, da han igen blev påkørt bagfra, og han sluttede blandt de seks biler, der aldrig fik mulighed for at fuldføre finalen. Publikum havde fortjent noget mere Kiesa.

Med Ole Petersens finalesejr er der nu lagt op til en fantastisk sæsonfinale på Padborg Park i midten af oktober. Med sin 2. plads i finalen er Kevin Verner også igen med i toppen, og Martin Andersen er ganske givet ikke færdig med sine mesterskabsdrømme.

I AM-klassen var det Kevin Suenson, der stod øverst på podiet.

Padborg Park


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 23/09/18 - Ring Djursland - Supertourisme
  •