Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Supertourisme

Nummer 48 med ny kører - en stjerne i bilen

Supertourisme 
20/09/18 

Da Frederik Nymark ikke kan nå at vinde mesterskabet har han lånt sin bil ud til en tidligere F1 kører og valgt at passe sine tre AM kørere, som stadig kan nå at vinde mesterskabet.
 

En af de helt store i dansk motorsport er tilbage i superklassen. Når OK MOBIL 1 DST fortsætter i weekenden på Ring Djursland, er det med Nicolas Kiesa i et topfelt, og det er Team Nymark Racing, der har hentet den kendte Formel 1-ekspert ud fra tv-studiet og tilbage i kørerdragten.


Nicolas Kiesa

Frederik Nymark viger sit sæde for Nicolas Kiesa, og dermed kommer Nymark Racing med en overraskende team-sammensætning.
Nymark Racing har i flere år været en familievirksomhed med sønnen Frederik Nymark som kører. I denne sæson står Frederik Nymark for første gang som ejer af teamet, der også tæller kørerne Kristian Thorsen, Louise Frost og Lasse Poulsen.


Frederik Nymark
(Foto: Friesenbiker.dk)

Et ejerskab, som åbenbart er gået ud over køreren Frederik Nymark. Både i 2016 og 2017 blev han nummer to i superklassen efter Michel Nykjær, og han havde håbet på at komme helt til tops i 2019. Den chance er nu forduftet. Ikke kun fordi Frederik Nymark efter eget udsagn, har knoklet op mod 80 timer om ugen for at få sit team klar til løb og har følt sig træt, når han selv skulle præstere. Han har også flere gange været uheldig og er blevet ramt af konkurrenter, og i den samlede stilling er han nede på en 8. plads. Derfor vælger han nu at koncentere sig om at blive klar til finalen, hvor Frederik Nymark gentagne gange har vist de blå/hvide farver frem på øverste podieplads.


Louise Frost
(Foto: Friesenbiker.de)

På Djursland, der ellers er hans hjemmebane, kan Frederik Nymark nu koncentrere sig om at være teamejer i et samspil med teamchef Michael Outzen, og det er noget af et scoop, at det er lykkedes at få publikumsmagneten Nicolas Kiesa ind bag rattet i én af de hvid-blå biler.

Nicolas Kiesa tog tidligere på sæsonen springet fra tv-studiet og kørte ud på en dansk bane i en Supertourisme-racer, og han har flere gange vist, at han er blandt de hurtigste. Med Nicolas Kiesa er der endnu mere super over klassen i den kommende weekend på Ring Djursland.

Selch

Læs mere om:
 • Frederik Nymark
 • Kristian Thorsen
 • Lasse Poulsen
 • Louise Frost
 • Nicolas Kiesa
 • Nymark Racing
 • Ring Djursland
 • 23/09/18 - Ring Djursland - Supertourisme
 •    ASETEK SIMSPORTS