Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 4 DK

OPTAKT Ring Djursland - DM7

Formel 4 DK 
19/09/18 

Formula 4 DKSå nærmer tiden sig til næstsidste afdeling af mesterskabet. Det bliver en spændende weekend, med muligheder for masser af drama.
 

Sidst vi besøgte Danmarks ydmyge svar på Spa Francorchamp, fik vi fuld valuta for pengene. 3 forskellige heatvindere. Flotte dueller, fedt regnvejrsløb, afkørsler og ikke mindst, masser af hygge udenfor banen.


Casper T. Hansen, kan snuppe mesterskabet i weekenden, hvis alt flasker
(Foto: Formel 4 Renault DK)


Sidst vi besøgte Ring Djursland, fik Jonas Lindhard Nielsen sølvtøj med hjem.
(Foto: Formel 4 Renault DK)

Denne gang er der flere ting på spil. Formår Casper T. Hansen at sikre sig mesterskabet inden sidste afdeling? Får Jonas Lindhard Nielsen endnu en heatsejr? Holder Casper Pilgaard dampen oppe på hjemmebanen?


Bliver det Mads Hoe der står stærkest i Formel 5, efter weekenden?
(Foto: Formel 4 Renault DK)


Der går rygter om at Niels-Ejner Rytter igen viser den hvide RAY racer frem. Vi håber!
(Foto: Formel 4 Renault DK)

Og hvad med Formel 5 – Hvem står stærkest i topstriden efter weekenden – Harritz eller Hoe? Får Line Sønderskov fanget teamkammeraten Lucas Daugaard? Får vi igen besøg af Rytteriet?

Der er spørgsmål nok der skal besvares, så der er al mulig grund til at kigge forbi i bakkerne på Djursland. Vejrudsigten ser god ud i skrivende stund – men tag lige paraplyen med for en sikkerheds skyld, det er blevet efterår.

Ses vi – det kan du bande på vi gør!

Formel 4 Renault Danmark


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 23/09/18 - Ring Djursland - Formel 4 DK
  •