Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SOLGT - AMB TnetX professionel Laptimer

Job & handel 
18/09/18 

 
 
 

AMB TnetX professionel Laptimer
SOLGT

Hermed sælges en af de bedste laptimer på markedet, kan overhovedet ikke sammenlignes med GPS laptimer, eller billige kineser laptimer.

Den kobles sammen med din transponder, og kan vise bedste tid, tid til nærmeste konkurrent, personlige bedste tid, forbedring i forhold til tidligere kørte omgang, samt placering generelt.

Se link: youtube.com/watch?v=9dWj-8rZEL8

Nypris knap 11000kr.
Stadig i org. emballage

Pris 3800kr.

SOLGT

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.