Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

Efterlysning: Hvem kan udfordre nr. 21?

Legend Car 
04/09/18 

Ingen tvivl. Michael Søvang Christensen er en fremragende racerkører. Det viste han igen igen i Night Race, og køreren fra Grindsted er helt suverænt i spidsen for OK MOBIL 1 LEGEND. Selv om en defekt lydpotte tvang ham i pit efter kun en omgang i tidtagningen, så nåede han alligevel at sætte den 8. hurtigste omgangstid, og i de to efterfølgende løb var det nr. 21, der kørte først forbi det ternede flag.
 

Han fører nu Legend-klassen med 545 points og ligner et sikkert bud på en 2018-mester i den populære klasse.


Michael Søvang Christensen
(Foto: Motorsporten.dk)

I to heat var han ude i tætte dueller med Lars Ebbesen. Flere gange lå de side om side på langsiden, og i de tre første overhalingsforsøg blev Michael Søvang Christensen faktisk afvist, men da de kom til målstregen, var det med Søvang forrest.

Der mangler altså en udfordrer eller to, der virkelig kan tage kampen op med Michael Søvang Christensen.

Lars Ebbesen har vist, at han kan komme foran sin rival, men måske var det i finalen i Night Race, at de mulige Søvang-udfordrere dukkede op i mørket.


Mads Pedersen
(Foto: Motorsporten.dk)

For Michael Christensen vandt ikke finalen. Her viste Mads Pedersen i nr. 684, at han virkelig kan være med helt fremme. Han vandt finalen foran Henrik Vejen, og Michael Søvang Christensen måtte altså nøjes med en 3. plads.

Måske Calle Helbo på en 4. plads i finalen og Mirza Ahmategic som nr. 6 også kan blive de udfordrere, som klassen har brug for frem mod sæsonfinalen.

Poul Erik Thomsen


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 01/09/18 - Padborg Park - Legend Car
  •