Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SØGES - Sæde søges til DEC finalen

Job & handel 
20/09/18 

 
 
 

Jeg søger et ledigt sæde til Danish Endurance Championship i finalen på Padborg Park.
Det er stort set ligegyldigt hvilken bil det er i.

Jeg har tidligere kørt gokart i 10 år, og her vundet 3 DM i forskellige klasser og efter det har jeg kørt nogle afdelinger i Yokohama 1600 Challenge i min Peugeot 106 GTI, hvilket er gået pænt godt, og jeg er nu klar til at afprøve min drøm om at køre langdistance, og tænker at DEC er et godt sted at starte.

Er der nogen der kan fortælle hvordan det foregår, hvad det koster og hvis der er andet jeg skal vide.

Kontakt:
Sebastian Hove
Tlf 22322724
Mail Sebastian.hove@Hotmail.com

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.