Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Supertourisme

Nymark melder klar til kamp

Supertourisme 
31/08/18 

Efter en forfærdelig weekend i Norge med skader og ødelagt motor er Frederik Nymark klar til kamp ved Night Race på Padborg Park i weekenden. Han er sulten efter at komme i bilen igen og hente point til mesterskabet.
 

I Norge startede alting rigtig godt med en hurtigste omgang i kvalifikationen og maksimale point. Herefter startede en forfærdelig weekend for Frederik Nymark. I første løb blev han uforskyldt involveret i et stort uheld.


Første løb i Norge startede en elendig weekend
(Foto: Motorsporten.dk)

Efter at Nymark Racings mekanikere kæmpede hele aften med bilen og en konkurrent lånte teamet dele fra hans bil, som var udgået på grund af uheldet, var bilen klar til andet løb.

I andet løb måtte Frederik endnu en gang forlade banen før det ternede flag. Denne gang fik motoren for mange omdrejninger efter en lille påkørsel bagfra et uheldigt sted på banen. Motoren døde og så var den weekend slut for Frederik Nymark.


Frederik med lånte dele på bilen
(Foto: Motorsporten.dk)

Det har været en lang og sej kamp at få bilen i topform, så den kunne stå klar til Night Race på Padborg Park i weekenden. Teamets tre andre AM kørere er også tændte og klar til et race i mørket. Det skal de alle tre prøve for første gang. Men specielt en af AM kørerne har hjulpet Frederik siden den elendige weekend i Norge.

Hun hedder Louise Frost. Hun er racerkører i Nymark Racing, men hun er mere end det. Hun er faktisk også Frederiks kæreste. Hun støtter den unge teamejer i hverdagen, selv om de kæmper på racerbanen i weekenden.


Louise Frost deltager med sin egen bil
(Foto: Motorsporten.dk)

Muligheden for at de skal kæmpe om placeringer i løbet af weekenden kan faktisk godt være en mulighed, og så må vi håbe de ikke kører ind i hinanden, for så bliver det vel det første "knald" man har set mellem to racerkører kærester i Danmark nogen sinde !

Nymark Racing Crew og Team ser frem til weekenden. Frederik Nymark vil vinde Night Race igen, de tre AM kører er tændt og vil score så mange point de kan. Og hele holdet i baglandet er også klar !

Hele holdet fra Nymark Racing gælder sig til at hilse på de mange venner og sponsorer, som kommer forbi teamet og nyder den dejlige mad fra teamets sponsor Euro Poultry, som leverer alt kødet til weekenden.

Alt i alt skal det nok gå hen og blive en fantastisk motorsports weekend, hvor konkurrenterne skal holde øje med de fire biler fra Nymark Racing og nyde en fantastisk aften.

Selch

Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Louise Frost
  • Padborg Park
  • 01/09/18 - Padborg Park - Supertourisme
  •      ASETEK SIMSPORTS