Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Superbike - DK

Danish Superbike afvikler 2. afdeling af DM på Jyllandsringen i den kommende weekend

Superbike - DK 
24/08/18 

Simon og Steven Tirsgaard er klar til at deltage i anden afdeling DM i Road Racing i Superbike klassen på Jyllandsringen sammen med Supersport 600 klassen. Løbene afvikles sammen med DTC samt mange andre bilklasser i GP Danmark fredag - lørdag og søndag.
 

Simon og Steven kører på deres BMW S 1000 RR. Der kommer flere andre på helt nye motorcykler fra bl.a. Yamaha – Ducati og Suzuki. Det bliver meget spændende at se de nye Superbike maskiner for første gang på Jyllandsringen. Der er store muligheder for at komme i Ryttergården med henblik på en nærmere kik på de mange motorcykelracere og en snak med kørerne.

Vi glæder os til nogle spændende løb med rigtig god underholdning for de mange tilskuere på Jyllandsringen.

Der køres træning fredag kl. 15.05 tidtagning lørdag kl. 12.05 og løb søndag kl. 11.00 og kl. 15.45 løbene strækker sig over 17 minutter + 1 omgang.

Den samlede stilling:
1. Simon Tirsgaard 63 point
2. Mathias Poulsen 52 point
3. Allan Howard 51 point
4. Steven Tirsgaard 50,5 point
5. Erik Thomsen 38 point.

Følg os på:
Tirsgaard Racing

Team Xpedit
Tirsgaard Racing


Læs mere om:
  • Simon Tirsgaard
  • Steven Tirsgaard
  • Jyllandsringen
  • 26/08/18 - Jyllandsringen - Superbike - DK
  •