Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama 1600 Challenge

Nygaard Racing til GP Danmark

Yokohama
1600 Challenge 

23/08/18 
Yokohama

I den kommende weekend køres det traditionsrige Grand Prix på Jyllandsringen uden for Silkeborg og igen i år vil Tommy Nygaard og resten af Nygaard Racing være at finde til start i den hurtige Suzuki Swift.
 

Løbet er Tommys første i år, men det betyder ikke, at han bare kommer for hyggens skyld; ”Nej, hvis jeg ikke kører for at vinde, kan jeg lige så godt blive hjemme”, fortæller han med et skævt smil. Men han er også realistisk og ved, at det ikke bliver nemt: ”Den førende i mesterskabet, Mathias Valentin, kører faktisk i min gamle Suzuki Swift, så jeg kan selvfølgelig ikke have på mig, at han kører fra mig”, griner Tommy. Kender man Tommy Nygaard, ved man dog godt, at han mener det seriøst.


Tommy Nygaard under besøg hos KK Autoteknik, som kunne fortælle, at motoren er 100% klar til løbet.
(Foto: Karsten Damm)

Trods travlhed hos Autogaarden og en forestående reception, har Tommy Nygaard med venner og families hjælp nu fået klargjort Suzuki’en. Da den ikke har kørt siden finalen på Jyllandsringen sidste efterår, har han haft den en tur forbi rullefeltet hos KK Autoteknik, hvor han kunne konstatere, at motoren er tip top i orden. Der efter blev samtlige indstillinger på undervognen kontrolleret og justeret og så var det egentlig bare at vaske den og køre den på traileren.


Tommy Nygaard under finalen på Jyllandsringen i 2017.
(Foto: Karsten Damm)

Fordi Tommy ikke har deltaget i nogle af de tidligere afdelinger i år, siger reglementet, at han skal køre Grand Prix’et med 80 kg succesballast. I praksis vil det være som at have en passager med i bilen og kræver nogle lidt andre bremsepunkter og ideallinjer, men det ser Tommy bare som en ekstra udfordring. Han har før vundet løb med masser af succesballast og har heller ikke i sinde at lade det blive en hindring for en sejr i weekenden.

Nygaard Racing

Karsten Damm


Læs mere om:
  • Tommy Nygaard
  • Jyllandsringen
  • 26/08/18 - Jyllandsringen - Yokohama 1600 Challenge
  •  
     

    Yokohama 1600 Challenge nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: