Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

MASCOT DTC-kørerne kæmper i Københavns gader

DTC 
02/08/18 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipFemte afdeling af DTC-serien afvikles ved Copenhagen Historic Grand Prix
Så bliver der atter gadekamp i MASCOT Danish Thundersport Championship. Efter en mesterskabsafdeling på Rudskogen Motorsenter i de norske fjelde gælder det nu de københavnske gader, når racerserien i weekenden gæster Copenhagen Historic Grand Prix og kører race på gaderne rundt om Bellahøj.
 

Som altid med DTC-serien er der garanti for drama og spænding, når de godt 20 racerbiler med hver over 500 hestekræfter kæmper om at komme først igennem FTZ-svinget, som fører dem fra startstedet på Bellahøjvej til Hvidkildevej.


Der bliver med garanti trængsel, når feltet i MASCOT DTC bliver sluppet løs på gaderne rundt om Bellahøj i weekenden
(Foto: Henning Smed)

Sidste år var det den nye komet Lasse Sørensen, der slog alt og alle i finalen, men i år har han som regerende mester haft det sværere. Således er det 2016-mesteren Kasper H. Jensen, som ankommer til København på førstepladsen i tabellen, efter at han har vundet de to seneste finaler på Ring Djursland og Rudskogen Motorsenter. Men weekendens store vinder kan blive en helt tredje kører.

Den tidligere mester Dennis Lind har i år gjort comeback til klassen, og i sin første start i år – Classic Race Aarhus – viste han med en flot finalesejr, at han også kan være hurtig på en racerbane, der er omkranset af betonklodser. Men også toeren fra 2016-mesterskabet, Michael Markussen, har tidligere gjort det godt, mens unge Frederik Schandorff tørster efter sin første sejr.

Første kvalifikationsheat køres ved Copenhagen Historic Grand Prix allerede lørdag eftermiddag ved 15-tiden, mens andet kvalifikationsheat er programsat til søndag klokken 11.00. Finalen køres 15.25.

MASCOT DTC
FDM-DTC Motorsport A/S

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Bellahøj (Gadeløb)
  • 05/08/18 - Bellahøj (Gadeløb) - DTC
  •