Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 4 DK

Norske bakker venter Pilgaard

Formel 4 DK 
11/07/18 

Formula 4 DKCasper Pilgaard skal for anden gang i karrieren til Norge for at køre racerløb, når sæsonens 4. afdeling af Renault Formel 4 Danmark skal køres på Rudskogen.
Aktuelt indtager køreren fra Ryomgård 6. pladsen i DIF Danmarksmesterskabet, og bliver det til 3 gode heats i Norge, er der rigtig gode muligheder for avancement deroppe.
 

Pilgaard Motorsport har gang på gang vist at farten er der til at være med helt i toppen, så målet er at bevise dette. I 2016 var de med Formel Ford klassen på samme bane, og har derved allerede nyttig viden og erfaringer fra banen.


(Foto: JJ Media)

Den hvide og røde Mygale racer med nummer 5 på bagvingen er gennem den seneste måned blevet klargjort hjemme på værkstedet, så Casper kan presse maksimalt fra den første meter.

Der bliver også lidt ekstra køretid, da det meste af fredagen er afsat til testkørsler på den kuperede bane, som ingen andre i Formel 4 feltet har erfaringer med. Det faktum at Pilgaard er i gang med sin anden sæson i klassen, burde ogå give ham en fordel, men det ved vi først når weekendens 3 løb er kørt.

Weekenden kommer til at forløbe lidt anderledes end hvad man ellers er vant til. Udover ekstra træningen, afvikles der også den officielle træning allerede fredag, hvorefter kvalifikation og de 3 løb køres lørdag.


(Foto: JJ Media)

Rudskogen ligger to en halv times kørsel nord for Göteborg. Så er der nogen som er friske på en weekendtur til Norge og Sverige, kan man med fordel tage af sted. Der er gratis adgang for tilskuere, så det er en god mulighed for at besøge Skandinaviens fedeste racerbane hvad angår længde og svinghastigheder.

Så find gerne passet frem og tag til Norge for at støtte Pilgaard Motorsport og Casper Pilgaard – det vil være en oplevelse, som du sent vil glemme.

Tidsplanen for den kommende weekend er følgende (med forbehold for ændringer):

Fredag
7 x Fri træning
Træning 19.50

Lørdag
Kvalifikation 09.00
Løb 1 12.25
Løb 2 15.00
Løb 3 17.15

Pilgaard Motorsport

JJ Media


Læs mere om:
  • Casper Pilgaard
  • Rudskogen Motorsenter
  • 14/07/18 - Rudskogen Motorsenter - Formel 4 DK
  •      ASETEK SIMSPORTS