Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Porsche Super Cup

Hektisk måned starter for Mikkel O. Pedersen

Porsche
Super
Cup 

28/06/18 

Vestjyden kører Porsche Supercup i Østrig, England, Tyskland og Ungarn
Der er gået godt en måned, siden Mikkel O. Pedersen med en femteplads i Monacos snævre gader sidst har kørt race. Men nu kommer der for alvor gang i sæsonen, for når han i weekenden deltager i årets tredje afdeling, som køres i forbindelse med det østrigske Grand Prix på Red Bull Ring, bliver det starten på en ganske hektisk måned. Juli byder nemlig også på løb i England, Tyskland og Ungarn.
 

”Der bliver nok at se til, og det bliver ganske dejligt,” siger Mikkel O. Pedersen, som indrømmer, at han har nydt pausen siden sidste løb. ”Det har været dejligt at kunne kikke tilbage på et løb, hvor alt gik godt, og hvor jeg med min femteplads i Monaco beviste det, jeg hele tiden har vidst – at jeg hører til i toppen af Supercuppen.”

Nu gælder det så løbet på Red Bull Ring i Østrig.

”Jeg har været på Red Bull Ring før, og sidste år gik det godt i racet. Jeg var tæt på at komme i top 10, indtil jeg blev skubbet af banen,” husker Mikkel O. Pedersen tilbage. ”I tidtagningen var jeg syv tiendedele fra etteren, men startede alligevel midt i feltet, for Red Bull Ring er en af de baner, hvor tidtagningen er allermest tæt.”


På Red Bull Ring skal Mikkel O. Pedersen forsøge at fortsætte de gode takter fra Monaco, hvor han blev nummer fem i Porsche Supercuppen

”Jeg kender naturligvis banen fra sidste års løb, men der er flere af mine konkurrenter, som i den sidste tid har kørt et eller to andre løb på banen. Og jeg forstår dem godt, for kan man hente et par tiendedele i tidtagningen, rykker man adskillige pladser frem på startgridden.”

Det østrigske løb er startskuddet for en hektisk juli for Mikkel O. Pedersen. Efter løbet på Red Bull Ring følger en mesterskabsafdeling på britiske Silverstone, og så er der en friweekend, inden måneden slutter med løb på Hockenheim i Tyskland og Hungaroring i Ungarn.

”Hockenheim er den eneste af disse baner, hvor jeg ikke har kørt løb før,” siger Mikkel O. Pedersen. ”Mit eneste kendskab til banen er ti omgange til en løbsdag for to år siden, hvor bilen desværre gav op, og det er ikke meget.”

www.mikkelopedersen.com


Læs mere om:
  • Mikkel O. Pedersen
  • Red Bull Ring
  • 01/07/18 - Red Bull Ring - Porsche Super Cup
  •