Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Road Racing

René Prang til Oschersleben

Road Racing 
27/06/18 

I dagene 28. juni – 1. juli deltager roadracingkøreren René Prang med både test og løb i Oscherleben, som ligger tæt ved Magdeburg i Tyskland.
 

Motorbanen i Oschersleben danner rammen om Italian Festival, hvor René Prang skal køre på den nye Ducati 996 V4 S, som han for nylig havde premiere med i første afdeling af DM i ”Danish Superbike” på Ring Djursland.


(Foto: Dan Stenstrup Pedersen)

René Prang mangler endnu en del test med den nye maskine, og det er der god mulighed for få mere af, i dagene op til weekenden. Der køres løb både lørdag og søndag, hvor René Prang skal deltage i en ren Ducati serie: Dutch Ducati Challenge.


(Foto: Dan Stenstrup Pedersen)

René prang ser frem til både at få testet sin Ducati endnu mere, og dyste med andre Ducati kørere fra flere europæiske lande, og derved få en endnu bedre fornemmelse, og føling med den nye roadracer.

Erling Prang


Læs mere om:
  • René Prang
  •