Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

1600 Challenge

Mikkel Njor: Top 4 skal forsvares

1600 Challenge 
20/06/18 

Mikkel Njor har et primært mål denne weekend på Padborg Park, når den 3. afdeling af Yokohama 1600 Challenge 2018 skal køres.
Den 19 årige racerkører indtager aktuelt 4. pladsen i DIF Danmarksmesterskabet, efter en helt forrygende sæsonstart.
 

Njor Racing købte op til sæsonen en Suzuki Swift Sport, som tidligere har kæmpet med helt oppe i front af mesterskabet, men de havde ikke turde håbe på, at der blot skulle gå et heat før at Mikkel kunne starte i den forreste startrække, og to heat senere, indtage det generelle podie.


(Foto: JJ Media)

Alt i alt har det været en perfekt sæsonstart for det lille hold fra Vejle, der kører deres første fulde sæson i asfaltbanesporten i 2018. Der var en lille smagsprøve på klassen tilbage i 2015, hvor det blev til en halv sæson, i noget ældre, ukonkurrencedygtigt materiel.

Succesen ved den seneste afdeling har dog også sin pris – eller nærmere vægt. Reglementet i Yokohama 1600 Challenge siger nemlig, at alle de kørere der kører et top 5 resultat hjem i et løb, skal have noget succesballast med i bilen. Med tak til 5. og 2. pladsen på FDM Jyllandsringen, skal Mikkel derfor have 50 kg bly med i passagersædet denne gang. Det giver naturligvis en ekstra udfordring med hensyn til balancen i bilen, men teamet har allerede været i gang derhjemme på værkstedet, med at finde den optimale opsætning, der kompenserer mest muligt for vægten. Der hersker dog ikke nogen tvivl om, at bilen bliver lidt svære at få accelereret ud af svingene og bremset igen for enden af langsiden.


(Foto: JJ Media)

Hidtil i denne sæson, har det været muligt at følge Mikkel Njors kørsel derhjemme på tv skærmene, men da der ikke bliver optaget nogen tv-udsendelse denne weekend, er der desværre ikke anden for, end at møde op på banen. Der vil dog blive gjort et forsøg med live streaming fra bilen, såfremt teknikken (læs internetforbindelsen) tillader dette. Hold øje med www.Facebook.com/NjorRacing gennem weekenden, hvor der kommer flere detaljer omkring dette.

Tidsplanen for den kommende weekend er følgende (med forbehold for ændringer):

Lørdag
Træning 10.05
Kvalifikation 14.40

Søndag
Løb 1 09.50
Løb 2 14.40

Njor Racing

JJ Media


Læs mere om:
  • Mikkel Njor
  • Padborg Park
  • 24/06/18 - Padborg Park - 1600 Challenge
  •