Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Kevin Verner fik sin første ridse

Supertourisme 
19/06/18 

Siden Kevin Verner startede i DST har han kunne køre uden at få en ridse i bilen. Det kunne han dog ikke undgå i de norske fjelde. På Rudskogen gik det galt, men Kevin slap forbavsende heldigt fra uheldet han blev involveret i.
 

Kvalifikationen gik rigtig godt for Kevin Verner. Han var nummer to og scorede allerede gode point der. Bilen kørte rigtig godt på banen og der var store forventninger til resten af weekenden hos hele ARTS teamet.


Kvalifikationen gik godt.
(Foto: Motorsporten.dk)

Kevins tid i kvalifikationen betød at han skulle starte som nummer ni i første løb. Men efter få omgange går det galt. Foran Kevin sker der et uheld og Kevin kan ikke undgå ramme nogle konkurrenter og derefter at blive ramt af bagfra af de efterfølgende biler - Kevin får lidt mere end en ridse.


Her går det galt.
(Foto: ARTS)


Her går det galt på to hjul.
(Foto: ARTS)

Han kan dog fortsætte løbet og det lykkedes ham at halte bilen ind som nummer syv, hvilket er en rigtig god placering efter omstændighederne.. Modsat andre deltagere i klassen, kan bilen dog relativt hurtigt sættes sammen igen og gøres klar til søndagens løb.

"Når man tænker på at jeg næsten kørte hen over en anden bil og var oppe og hænge på to hjul, så tror jeg at jeg har været MEGET heldig" fortalte Kevin lørdag aften.


Kevin slap billigt fra uheldet.
(Foto: Motorsporten.dk)

Søndag formiddag er bilen klar igen og Kevin skal starte som nummer to, ret hurtigt tager han føringen og kører en sikker sejr hjem.


Kevin vinder løb 2.
(Foto: Motorsporten.dk)

Mellem søndagens anden og tredje løb falder der en del regn. ARTS tager beslutningen om at sætte bilen op til regn. Desværre tørrer banen meget hurtigt op og regnen stopper, så da Kevin står til start på andenpladsen er hans odds for en god placering ikke særligt gode med sin opsætning til en våd bane.


(Foto: Motorsporten.dk)

Det forbliver tørvejr og den bløde opsætning på bilen gør at Kevin ikke kan være med helt fremme, bilen er for "blødt" sat op og han må nøjes med en femteplads i finalen.

"Vi satsede og tabte. Vi havde regnet med at vandet kom lidt tidligere end det gjorde. Jeg er tilfreds! - Jeg fører mesterskabet inden sommerferien og så skal det bare forsvares efter ferien" fortalte da han var hjemme efter turen til Norge.

Selch

Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Rudskogen Motorsenter
  • 17/06/18 - Rudskogen Motorsenter - Supertourisme
  •