Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Supertourisme

Dramatisk weekend for Nymark Racing

Supertourisme 
18/06/18 

Det blev en dramatisk weekend for Nymark Racing på Rudskogen i Norge. Uheld, nedbrud og skader er nogle af de ord der kan sættes på weekendens indsats på Rudskogens for Nymark Racing.
 

Weekenden startede eller rigtig fornuftigt for hele teamet. I kvalifikationen var Frederik Nymark hurtigst af alle. Teamets tre AM kører var alle under to sekunder efter team ejeren og fik sat gode point ind på kontoen.


Frederik Nymark
(Foto: Motorsporten.dk)

Frederik Nymarks hurtige kvalifikation betød at skulle starte som nummer otte til første løb, da man altid vender de første otte deltagere. Frederik får en god start og tager et par placeringer på de første omgange, men derefter starter dramatikken.

En konkurrent foran Frederik laver en større kørefejl lige efter et sving. Da Frederik og et par af de andre kørere kommer om hjørnet har Frederik ingen mulighed for at undgå at ramme bilen i ret høj fart og de andre konkurrenter rammer Frederik og hinanden.


Bilen var meget skadet efter uheldet
(Foto: Motorsporten.dk)

Resultatet er at Frederiks bil er alvorligt skadet. Løbet er i mellemtiden blevet stoppet og løbsledelsen vælger at lave en omstart, uden Frederik og et par af de andre deltagere med skadet biler.

Da løbet slutter er der dog lidt oprejsning for både Louise Frost, Lasse Poulsen og Kristian Thorsen slutter i top ti i det samlede mesterskab og de er alle i top fem i AM mesterskabet.


Lasse Poulsen
(Foto: Motorsporten.dk)

Selv om det umiddelbart ikke så ud til at Frederiks bil kunne gøres klar til resten af weekenden, lykkes det ham at holde humøret oppe og kampgejsten oppe hos både mekanikere og hans tre AM kører. Om fighter ånden har smitte i pitten vides ikke, men da omfanget af skaden bliver kendt i depot området, tilbyder en konkurrent at Nymark Racing kan låne det fra hans bil som har en defekt motor.

Gennem hjælp fra andre teams i klassen og den optimistiske hold ånd hos Nymark Racing lykkes det det at stille med fire biler til andet løb søndag formiddag.

Søndag formiddag var alle i Nymark Racing firkløveret tændte, der skal køres om point. Få omgange efter starten bliver Frederik Nymark ramt bag i under en nedgearing af en konkurrent. Da han helt op i omdrejninger, overstiger motoren hvad den kan tåle i netop omdrejninger og giver op. Svinget efter trækker den ikke ordentligt og for ende af langsiden er det slut. Frederik er udgået igen.


Frederiks "tivoli" bil med stumper fra andre biler
(Foto: Motorsporten.dk)

Teamets tre Am kører presser til gengæld på og er alle i fire med helt fremme i AM mesterskabet og sætter igen mange point ind på kontoen.

Efter løbet viser det sig at blive dyrt for Frederik Nymark, både på point kontoen og på bank kontoen. Hans motor helt færdig så hans weekend er slut og han kommer ikke til at deltage i finale løbet.


Kristian Thorsen
(Foto: Motorsporten.dk)

I tredje løb skal det vise sig at dramaet ikke er slut endnu. Lasse Poulsen, Kristian Thorsen og Louise Frost starter alle i top ti i det generelle mesterskab, så der er igen mulighed kæmpe om mange point.

Alle tre AM kører får en god start, men efter nogle omgange har Kristian en episode med Pro kører og han styretøj bliver så beskadiget at han må udgå. Kort efter vælger Louise Frost at køre sin bil ind til siden og nyde lidt sol langs banen. Louise har nemlig knækket en driv aksel og kan ikke forsætte.


Louise Frost
(Foto: Motorsporten.dk)

Lasse Poulsen kører et fornuftigt løb og slutter med en tredje plads og pokal i AM mesterskabet.

For Frederik Nymark har det været en skidt og meget dyr weekend. Men set lidt fra oven så har det for Nymark Racing været en rigtig fornuftig weekend hvor alle tre AM kører har sikret sig en masse gode point. De ligger derfor stadig nummer to, tre og fire i AM mesterskabet


AM kørerne ligger godt i mesterskabet
(Foto: Motorsporten.dk)

Weekenden viste også at Frederik Nymark har taget rollen som team ejer til sig. Selv om han havde en rigtig dårlig weekend, så holdt han humøret højt og fik teamet til at bevare kampånden.

Hele Nymark Racing vil også gerne takke alle de teams og mennesker som har hjulpet til med hænder og reservedele i en svær weekend langt fra Danmark.

Nu er der sommer ferie og bilerne skal først på banen igen i september , så der er god tid til at få bilerne klar til de sidste fire løb i år som forhåbentligt ikke bliver så dramatiske.

Selch

Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Kristian Thorsen
  • Lasse Poulsen
  • Louise Frost
  • Rudskogen Motorsenter
  • 17/06/18 - Rudskogen Motorsenter - Supertourisme
  •      ASETEK SIMSPORTS