Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Et lille felt fyldt med helte

Special Saloon 
16/06/18 

Special Saloon Car havde ikke det største felt da weekenden startede, men de gav uden tvivl publikum noget for pengene. God race, god lyd og dramatik
Baren blev sat af gæstekøreren Nicki Kristensen i sin Audi RS5, med hurtigste tid i både træning og tidstagning, men tingene skulle gå en helt anden vej da heat 1 skulle til at begynde.
 


(Foto: HPT FOTO)

I Special Saloon Car kører man med rullestart, det vil sige i stedet for det traditionelle stående start, så kører man ligesom på Le mans med en Safety Car forrest som derefter trækker ind til siden, og så skal feltet pænt køre mod start i deres respektive pladser, når lyset slukker må der gives gas.

Dette var umiddelbart rutine for SSC kørerne, men for Nicki som styrede feltet fra pole gik det ikke helt, først lagde han for hurtigt fra land så feltet måtte have omstart. 2. forsøg var helt modsat da Nicki slet ikke fik accelereret i tide.

Hans Henrik tog dermed, i sin Viper Competition, starten sammen med Christian Siepmann i sin blå BMW F1. derefter blev der lagt op til trekamp, men 4 omgange inde i løbet spandt Hans Henrik Pedersen rundt, så det gik fra trekamp til en kamp om at hente det tabte tilbage. Det lykkedes næsten, men på 2. sidste omgang blev der satset lidt for meget så den store Viper endte dybt begravet i sandet. Siepmann vinder foran Nicki Kristensen.

Johannes Graversen vinder en stor sejr i GT-B mens Rasmus Sandvej Juulsen levere godt race sammen med Nils Davidsen, som hendholdsvis 2’er og 3’er. I S-T slog Claus Christensen unge Frederik Normann.


(Foto: HPT FOTO)

Om søndagen skulle der for første gang i år køres i regnvejr, her anså folk den lille Audi RS5 som favorit, men her var der nogen der skulle vise dem at der blev taget fejl. Hans Henrik tog starten og Christian Siepmann fulgte trop, dette skulle blive resultatet og dermed fik Hans Henrik hævn for heat 1. Morten Straarup i den grønne Aquila kom som en raket fra sidste position men måtte i alle tre heat udgå, med hvad der lignede en teenagesur Aquila.

Rasmus Sandvej fik ram på resten af GT-B feltet og fik sin første divisions sejr foran Nils Davidsen og Klaus Nielsen.


(Foto: HPT FOTO)

Claus Christensen kørte eminent regnvejrskørsel, og kørte dermed sejren hjem i S-T.

Tredje og sidste heat startede katastrofalt for Claus Christensen der måtte køre ind inden løbets start med røg fra bilen. Frederik Normann cruisede dermed til en pokal i S-T

Rasmus Sandvej Juulsen vidste sig som regnvejrskonge over GT-B og slog igen Nils Davidsen, men Klaus Nielsen og Johannes Graversen stod for underholdning i regnvejret.

Hans Henrik fortsatte de gode takter, med brøl og bulder, og endte dermed weekenden med en 1. plads, værre blev det for Christian Siepmann som ellers lå til flotte point, da bilen pludselig udgik med hvad der lignede en bil uden strøm, da den stoppede brat. dermed fik Nicki Kristensen 2. pladsen og Johnny Pedersen kunne slutte af med en 3. plads mere til regnskabet.

Næste løb køres på Padborg Park i Skt. Hans weekenden den 23.-24. juni

Mads Andersen
Special Saloon Car


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 10/06/18 - Ring Djursland - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her