Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Thundersport Championship

DTC sender seks timers live tv på YouTube

DTC 
02/06/18 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipDet bliver nu muligt at følge træning, tidtagning og Super Pole fra den bedste danske motorsportsserie, MASCOT DTC. Lørdagens mange løb fra Ring Djursland bliver sendt live på YouTube.
 

Næste weekend kæmper nogle af Danmarks bedste motorsportskørere for at få den bedste startplacering til MASCOT DTC, når 3. afdeling DTC-serien køres på Ring Djursland 9.-10. juni. Og lørdagens træning og tidtagning kan nu også følges hjemme fra stuen. Fra denne sæson sendes MASCOT DTC live fra de fleste træningsløb på DTCs YouTube-kanal.

”Vi har valgt at udnytte de teknologiske muligheder, der er for at sende tv via YouTube. Vi ved, at der sidder en masse motorsportsinteresserede som gerne vil følge med i både træning og tidtagningen, så vi udnytter, at vi alligevel har et produktionshold på plads og sender i denne sæson også live om lørdagen,” siger Peter Elgaard, FDM DTC-motorsport.


Som noget nyt kan man i denne DTC-sæson følge træning og tidtagning ved de fleste løb på DTCs egen YouTube kanal. Løbene sendes fortsat på TV2 Sport.
(Foto: FDM)

Og den nye tv-kanal er kommet godt fra start. Årets første løb på FDM Jyllandsringen midt i maj bød på hele seks timers live-sending. Lidt over 4.500 valgte at se med.

”Første løb var lidt en test for at afprøve konceptet, men tilbagemeldingerne har været meget positive, så vi håber, at flere vil se med i denne weekend. Der er masser af drama på banen, og det gode ved at sende på YouTube er, at man også kan følge på fra telefonen, hvis man er på farten,” siger Peter Elgaard.

På DTCs YouTube-kanal vil man lørdag den 9. juni kunne se dels de to træningsløb, dels Super Pole-konkurrencen for MASCOT DTC, men også tidtagninger og løb for en lang række supportklasser.

Der sendes live fra lørdag fra kl. 11-17 og fra kl. 18-18.30. Den sidste halve time vil der være pressemøde med de bedste kørere fra Super Pole-konkurrencen. Løbene kommenteres af Thomas Wulff og Morten Alstrup.

Find DTCs YouTube-kanal her: youtube.com/DanishThundersport

Søndagens løb vises fortsat live på TV2 Sport.

FDM DTC Motorsport


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 10/06/18 - Ring Djursland - DTC
  •  



    ASETEK SIMSPORTS