Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Aquila Synergy Cup

Konflikten blev løst

Aquila Synergy Cup 
16/05/18 

Aquila Synergy Cup I andet heat på Ring Djursland den 6. maj 2018 opstod der lidt gniderier mellem den førende Bastian Buus, Mark Sørensen på andenpladsen og Kevin Suenson på tredjepladsen.
 

På sidste omgang er de tre på vej op nede fra ”Skoven” og Mark rører bagenden af Bastians bil, han slækker lidt på farten og Kevin laver en brat undvigemanøvre og må tilbringe den sidste del af sidste omgang ude i sandkassen. Kevin Suenson måtte så veksle sin 3. plads til en 10. plads


Efter at have drøftet tingene blev de rigtigt gode venner igen - Mark Sørensen til venstre og Kevin Suenson til højre

Kevin Suenson og Mark Sørensen sad under frokosten overfor hinanden og stirrede stift på hinanden og talte lavmælt sammen. Hvorfor skulle du til at køre op i Bastian? – lød det fra Kevin, han kom senere på gassen end han plejede svarede Mark. Pludselig brød latteren løs, de havde fundet en forklaring på deres tæt på sammenstød ved opkørslen fra ”Skoven”.


To kørere så et rådyr og de mente det var på vej ud på banen

Kevin siger: Så du også det dådyr der var på vej ud på banen? Jeg mener nu det var et rådyr siger Mark, nå ja det er vist også rigtigt, siger Kevin, jeg ville jo ikke køre ind i dig og heller ikke rådyret og så måtte jeg jo tage sandkassen.

Ærgerligt for Kevin, men godt at det ikke gik værre. Så var tingene afklaret og Mark og Kevin var gode venner igen og fortalte flere om deres pludselige episode.


Det skete nede i skoven, på vej ud på langsiden, øverst i billedet

Hvis en flagdommer ser en hjort på banen, skal han så bruge det hvide flag? (Til dem der ikke kører race betyder et hvidt flag at der er et langsomtgående køretøj på banen).

Et godt eksempel på vigtigheden af at få vendt tingene og det blev jo gjort ret elegant. – Hist hvor vejen slåer en bugt står der en hjort så smukt – det er ganske vist.

Aquila Synergy Cup


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 06/05/18 - Ring Djursland - Aquila Synergy Cup
  •