Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ADAC Formel 4

Vesti dominerer på F1 banen Paul Richard

ADAC Formel 4  
15/05/18 

To afdelinger og i alt 6 løb af det tyske F4 mesterskab er nu kørt for unge Frederik Vesti. To podie placeringer er det blevet til, men også skuffelser med placeringer, hvor Vesti ikke fik helt det optimale ud af sine løb og tidtagning. Men når regnestykket er gjort op, ligger Vesti nu på en samlet anden plads i mesterskabet.
 

”En andenplads i mesterskabet p.t. ser OK ud på papiret. Men det er ikke godt nok for mig, fordi den placering ikke er kommet på baggrund af udelukkende top placeringer, men alene fordi jeg er mere konsistent end de fleste af kørerne. Jeg forventer af mig selv at være på podiet i alle løb. Det har jeg ikke været endnu, men det kommer.”

Og noget tyder på, at Vesti for alvor er ved at finde storformen! Vesti fik p.g.a fuld støtte fra Give Stålspær en uventet mulighed for i den forløbne weekend at køre en afdeling af det italienske F4 mesterskab. Løbene foregik på F1 banen Paul Richard, og det var allerførste gang at Vesti skulle stifte bekendtskab med denne bane. På imponerende vis tog han tre podie placeringer – en anden plads og 2 sejre blev det til vel at mærke under vanskelige og skiftende vejrforhold, der skiller de bedste fra de næstbedste.

”Jeg elsker regnvejr!! Mit andet løb var i fuld regn med meget dårlig sigtbarhed. Her handler det om at turde holde på, også selvom banen er våd. Alt gik efter planen og jeg tog sejren i dette løb. I løb 3 røg min brandslukker og lukkede mig inde i hvidt skum. En masse nervepirrende omgange, men jeg formåede at holde fokus.”

At Vesti’s præstationer var opsigtvækkende, viser den kendsgerning, at den førende i det italienske mesterskab, Enzo Fittipaldi, barnebarn af F1 legenden Emmerson Fittipaldi, blev sat godt og grundigt til vægs af Vesti. Det slipper Fittipaldi dog for i resten af den italienske sæson, men skal fortsat holde øje med Vesti i et mesterskab, nemlig det tyske, som får Vesti’s fulde koncentration i resten af sæsonen.

Vesti Motorsport


Læs mere om:
  • Frederik Vesti
  •      Er din virksomhed klar til robotter?