Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Boisen Motorsport til DM på Fyn

DM Rally 
14/05/18 

Boisen Motorsport stillede lørdag til start i tredje afdeling af det danske mesterskab i rally i Ebberup på Fyn. Dagen startede rigtig godt og ved pausen førte Kim Boisen og Louise Bang Christiansen deres klasse og var fjerdehurtigst af alle biler. Desværre knækker der et baghjulsophæng på BMW’en efter pausen og dette har den konsekvens, at teamet er nødt til at udgå af rallyet.
 

Bevarer føringen i klassen
Kim Boisen og Louise Bang Christiansen havde rigtig god fart i BMW’en fra start og det gik flyvende over de mange toppe på de fynske hastighedsprøver. På den første prøve efter pausen kom der pludselig røg i kabinen og BMW’en blev meget svær at styre. Efter mål på prøven måtte Kim Boisen konstatere, at et baghjulsophæng var knækket og at det desværre ikke var muligt at gennemføre løbet.

”Vi rigtig ærgerlige over, at vi måtte udgå af løbet. De gode resultater fra de to første afdelinger af DM betyder dog, at vi stadigvæk fører vores klasse i mesterskabet og det er vi rigtig glade for” siger Kim Boisen.

Nu skal BMW’en hjem på værkstedet i Broager, så den igen kan blive helt klar til at kæmpe med om sejren, når næste afdelingen af DM skal køres.

Dejligt med stor opbakning til teamet
”Vi er meget glade for, at så mange mennesker kiggede fordi Boisen Motorsport i lørdags. SH Bilcenter, Bygma i Sønderborg og JR Tool besøgte os og var med ude på prøverne for at se os give den gas. Det er fedt at mærke opbakningen og støtten” fortæller co-driver Louise Bang Christiansen.

Næste afdeling af DM i rally finder sted omkring Kolind på Djursland den 9. juni.
Vi håber, at vi ses.

Boisen Motorsport


Læs mere om:
  • Kim Boisen
  • Louise Bang Christiansen
  • Fyn
  • 12/05/18 - Fyn - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: